Продължете към съдържанието

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага! Вършим работата без много приказки. Хората от бригадата на чистачите събират, товарят и извозват всичко бързо и ефикасно. Чистачите ни са опитни, пъргави и готови да се справят с всякакви боклуци в апартаменти, къщи, офиси и т.н.

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага – Почистване на апартаменти

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага – Нашите услуги

 1. Събиране на строителни отпадъци. Чистачите ни за изхвърляне на строителни отпадъци събират тухли, цимент и други боклуци от строежи. Всичко се товари в чували, после натоварваме камиона и извозваме до депо.
 2. Почистване на мазета и тавани. Хората от бригадата ни изхвърлят старите мебели, кашони и всичко ненужно от мазета и тавани. Събираме в чували и транспортираме до депо.
 3. Извозване на едрогабаритни отпадъци. Чистачите ни извозват стари мебели, дивани, шкафове и други големи предмети. Изнасяме ги от дома ви и ги товарим на камиона.
 4. Почистване на дворове и градини. Изхвърляме клони, листа и всякакви градински отпадъци. Чистачите ни събират и товарят всичко на камиона за извозване.
 5. Изхвърляне на битови отпадъци. Събираме и извозваме стари дрехи, играчки, уреди и други битови боклуци. Всичко се товари на камиона и се извозва до депо.
Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага – Почистване на къщи и гаражи

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага

Нашата бригада с много чистачи върши работата бързо и ефективно. Товарим отпадъците на камиона и ги извозваме до депо. Чистачите ни за извозване са опитни и знаят как да се справят с всякакви боклуци.

Извозваме всякакви отпадъци с минимално забавяне. Всеки боклук се събира и товари внимателно, за да не остават следи. Хората от бригадата на чистачите работят усилено и гарантират, че всичко ще бъде почистено и извозено.

Разчитайте на чистачите за всякакви задачи по извозване на отпадъци. Нашата фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага е вашият надежден партньор. Товарим камиона и извозваме всичко до депо. Няма отпадък, който да ни спре. Бързи, ефективни и винаги на разположение.

Извозване на строителни отпадъци

Строителните отпадъци не са проблем за нас. Хората от бригадата на чистачите идват, товарят тухли, цимент и други строителни боклуци. Всичко се товари на камиона и извозваме до депо. Работим бързо и без много приказки, всичко става лесно и чисто.

Почистване на мазета

Мазетата често се пълнят с ненужни неща. Чистачите ни за почистване на мазета изхвърлят старите мебели, кашони и всичко ненужно. Събираме в чували, товарим на камиона и извозваме до депо. Всичко става бързо и ефективно, без да оставяме боклуци зад нас.

Извозване на едрогабаритни отпадъци

Старите мебели и големите предмети не са проблем за нашата бригада. Извозваме дивани, шкафове и всякакви едрогабаритни отпадъци. Изнасяме ги от дома ви, товарим на камиона и транспортираме до депо. Разчитайте на чистачите ни за всякакви големи боклуци.

Почистване на тавани

Таваните често се пълнят със стари и ненужни неща. Хората от бригадата на чистачите изхвърлят всичко ненужно от таваните. Събираме боклуците в чували, товарим на камиона и извозваме до депо. Всичко става бързо и без излишни приказки.

Почистване на дворове

Дворовете често се пълнят с клони, листа и други градински отпадъци. Чистачите ни за почистване на дворове събират всичко и товарят на камиона. Извозваме до депо и оставяме двора чист. Работим бързо и ефективно, за да ви освободим от градинските боклуци.

Извозване на битови отпадъци

Битовите отпадъци като стари дрехи, играчки и уреди не са проблем за нас. Хората от бригадата на чистачите събират всичко в чували, товарят на камиона и извозват до депо. Всичко става бързо и без излишни приказки. Разчитайте на чистачите ни за извозване на битовите боклуци.

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага – Почистване на складове и офиси

Често задавани въпроси – Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага

Какво се прави при почистване на мазета?

Първо събираме всички стари мебели и кашони в чували. След това товарим чувалите на камиона. Извозваме боклуците до депо. Чистачите ни работят бързо и без излишни приказки. Мазето остава празно и чисто.

Как се извозват едрогабаритни отпадъци?

Изнасяме старите мебели и големите предмети от дома. Товарим ги на камиона и ги транспортираме до депо. Няма нужда да се притеснявате за тежките неща. Чистачите ни са опитни и знаят как да се справят с такива задачи. Всичко става бързо и лесно.

Какво се прави при почистване на дворове?

Събираме клони, листа и всякакви градински отпадъци в чували. След това товарим чувалите на камиона. Извозваме ги до депо за отпадъци. Чистачите ни оставят двора чист и без боклуци. Работим бързо и ефективно.

Как се изхвърлят битови отпадъци?

Събираме стари дрехи, играчки и уреди в чували. Товарим чувалите на камиона и ги извозваме до депо. Няма нужда да се притеснявате за дреболии. Чистачите ни са опитни и знаят как да се справят с битовите боклуци. Всичко става бързо и чисто.

Какво се прави при извозване на строителни отпадъци?

Събираме тухли, цимент и други строителни боклуци в чували. След това товарим чувалите на камиона. Извозваме ги до депо за строителни отпадъци. Чистачите ни работят бързо и ефективно. Всичко става лесно и без излишни приказки.

Фирма за събиране и извозване на отпадъци веднага – Събиране на битови отпадъци

Специални услуги за запустели имоти и биологични отпадъци

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се извършва дезинфекция с мощни препарати, които унищожават бактерии и вируси. След това събираме боклуците, фекалиите и урина в специални капсули. Демонтират се мебелите, които не могат да се спасят и ги изхвърляме. Обезмирисяваме помещенията с професионален аерозол и накрая пак дезинфекцираме стените, тавана и пода.
 • Почистване на къщи и гаражи. Събираме всичката покъщнина в здрави чували и я изнасяме до камиона. Демонтираме мебелите, които ще се изхвърлят до депото. Товарим покъщнината и мебелите и ги караме до депото за боклук. Всичко става бързо и чисто, без да оставяме нищо ненужно.
 • Събиране на животински трупове. Почистваме след дълъг престой и разлагане на животински трупове. Услугата включва дезинфекция преди работа с мощни препарати. Капсулираме опасните био отпадъци и разложените животински трупове. Почистваме кръв, червеи, мухи, фекалии и трупни останки. Измиваме добре с много силни препарати и накрая обезмирисяваме помещенията.

Други услуги за почистване и извозване

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо събираме всички бракувани стоки, боклуци, оборудване, стари мебели и електроника. Изнасяме първо най-малките боклуци, после всички стоки които са бракувани, и най-накрая мебелите. Всички бракувани стоки, смесени отпадъци, мебели, електроуреди и електроника товарим в подходящи камиони за смет. Извозваме всичко по предназначение – за рециклиране, за унищожение или за депониране на сметище.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се със здрави ръкавици и дрехи за събиране на разнородни битови отпадъци. Събираме всички боклуци в чували и ги изнасяме до контейнер или камион. Всичко зависи от вида на боклуците и транспорта. Караме всички боклуци до депо за унищожение или рециклиране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Ако апартаментът е мръсен, правим дезинфекция преди, по време и след работа. Това е за защита на населението и работниците. Сортираме отпадъците по чували, изнасяме ги, товарим на камиона и ги извозваме до депо. Накрая правим фино почистване на мебели, стени, тавани, подове, ламперия, мокет, паркет и стъкла.