Продължете към съдържанието

Изхвърляне на кухненски шкафове и електроуреди

Изхвърляне на кухненски шкафове с бригадата на Чистачи България. Извозване на шкафове до депо за отпадъци. Демонтажни дейности по премахване на кухни в София. Ако твърдо сте решили да се заемете с ремонта в кухнята, сигурно ще смените и мебелите там. Това веднага навежда на мисълта, че ще е добре да освободите помещението от старите мебели и уреди. Така ще е по-лесно да направите ремонта и да вземете точните мерки за новите мебели.

Изхвърляне на кухненски шкафове

Веднага се заемете с наложителното изхвърляне на кухненски шкафове и електроуреди. Ще ви е трудно сами да направите всичко – демонтиране, изнасяне, превозване, рециклиране. С тази задача успешно могат да се справят хамалите. Потърсете свободна хамалска бригада и направете заявка за  първия свободен ден в графика им. Не отлагайте и не разчитайте, че можете да направите това и след започване на ремонта.

Качествен ремонт не може да се осъществи, ако не разполагате със свободно място. Не можете да боядисате, не можете да измазвате и да шпакловате. Електроуредите са още по-сложни за изнасяне, тъй като те трябва да се изнесат в цялостен вид. Представете си как ще успеете да изнесете пералнята, хладилника или голямата готварска печка и ако все пак се справите някак, то как ще ги транспортирате до депото за рециклиране.

Това всъщност са отпадъци, чието място не е в контейнерите, в които си изхвърляме ежедневните отпадъци. Повечето хамалски бригади има собствени депа за електроуреди и стари мебели или пък са  в договорни отношения с такива и могат да кара по всяко време всякакви количества без да се налага да плащат такса за всеки уред или количество мебели.

Тъй като демонтажа и изхвърлянето на кухненските шкафове изисква определени специфични умения, внимание и бдителност. Ако не спазват определи правила, може да се стигне до травми, повреждане на имущество и други.

За да не си причинявате подобни неприятности, повикайте хамалите.

Извозване на шкафове от кухня и боклук

Те добре знаят как да постъпят  във всяка една подобна ситуация, имат необходимите инструменти и опит и ще изхвърлят по правилата вашите стари кухненски шкафове и електроуреди.

Електроуредите задължително трябва да се оставят депата за утилизиране, тъй като съдържат вредни за околната среда вещества и не можете да ги зарежете където ви е удобно, тъй като ще провокирате замърсяване на природата.

Хамалите разполагат и с подходящ автопарк за извозването на всички уреди и шкафове до депото за утилизация. Обикновено използват бусове, но при наличие на по-голямо количество кухненски шкафове и електроуреди за превозване, пристигат с камион с допълнително подсилена каросерия.

Услугите на хамалите са за предпочитане. Така си спестявате ценно време, което можете да използвате за довършване на ремонтните дейности или за избор на нови кухненски шкафове и електроуреди.