Продължете към съдържанието

Изхвърляне на стари мебели София – цени

Фирма за изхвърляне на стари мебели София. Предлага демонтиране, товарене на транспортно средство и извозване от София до депо за отпадъци. Често настъпва момент, когато трябва да се разделим със стари вещи и предмети. И ако живеете в София, тогава проблема е решен. Фирма за услуги по почистване, ще ви освободи от натрупалите се с години ненужни вещи.

Цени за товарене и извозване

 • Холна гарнитура – 30 – 40 лв.
 • Спалня и гардероб – 40 – 50 лв.
 • Легла и шкафове – 20 – 30 лв.
 • Спалня и секция – 40 – 50 лв.
 • Кухненски шкафове – 30 – 40 лв.
 • Чистачи за едностаен – 60 – 80 лв.
 • Чистачи за двустаен – 70 – 90 лв.
 • Чистачи за тристаен – 80 – 100 лв.
 • Чистачи за мазета – 30 – 50 лв 
 • Чистачи за тавани – 40 – 60 лв.

Цените варират от-до спрямо:

 • Квартал;
 • Етаж;
 • Количество;
 • Вид отпадък.

Забелязали сте, че мебелите ви са се състарили и са вече негодни за употреба, а е възможно просто да са ви омръзнали и да искате да смените интериора у дома си. Старите дивани, библиотеки, кресла и табуретки вече не са така привлекателни, както преди са изглеждали стилно и съвременно. Дори и да сме свикнали тези предмети да ни служат с години, понякога се налага те да бъдат изхвърлени за утилизация.

Изхвърляне на стари мебели София

И след като сте взели решение да се сбогувате със старите си мебели и дори сте поръчали нови настъпва момента, къде да денете старите легла и огромните рафтове? Този въпрос си задават мнозина сблъскали се с този проблем. Отговорът е много прост. Позвънявате на фирма за изхвърляне на стари мебели София и те ще решат този проблем напълно. Не е необходимо да пускате обяви в Интернет или по вестници, за да търсите камион за превоз. А и не се знае, колко време ще ви отнеме това търсене. Освен това ще имате нужда от желаещи да разглобят старите ви мебелни конструкции и да ги изнесат. Извозването на мебели от вилата ви също е свързано с търсене на транспорт и хамали, както и загуба на лично време.

Изхвърляне на стари мебели София – не само от апартаменти но и от къщи!

Извозва от апартаменти с боклук

Преработката на стари мебели е една от специализираните дейности на всички фирми по грубо почистване. Хамалите ще демонтират или ще натрошат вашите мебели и ще ги извозят до депо. Вие можете да бъдете спокойни, че вашият интериор няма да пострада, защото такива фирми наемат истински професионалисти, знаещи всички етапи по утилизация на отпадъци. Освен това, компаниите за хамалски услуги имат свои личен автопарк и с лекота ще ви предложат нужния ви обем транспорт.

Не практикувайте изхвърляне на стари мебели на двора или пред входа.

Изнасяне на мебели цени

Често се случва, когато безотговорни граждани изхвърлят мебели на територията на своя собствен двор, като изцяло замърсяват околната среда, без да се замислят за екологията и чистотата. Такива хора ги грози не само обществено порицание, но и наказание във вид на солена финансова глоба. Именно, затова рециклирането на стари мебели с помощта на компания за хамалски услуги, която е квалифицирана в извършване на услуги от такъв вид е идеално решение за хора, имащи нужда да изхвърлят вече старите си мебели. Цената на подобни услуги е достъпна за всички. А, клиента ще може да се освободи от вдигането на тежести и ще се избави от грижите, свързани с разглобяване и превоз.

Чистачи за тавани и мазета

Бригадата от фирма за почистване ще извършат цялата работа по рециклиране в удобно за вас време. Те няма да нанесат увреждане нито на пода, нито на дограмата или стените във вашия дом. Всички работи ще бъдат извършени много акуратно, като разглобяването ще бъде извършено на стълбищната площадка, за да се избягнат замърсяванията в помещенията. След това ще ги изнесат и натоварят на товарния транспорт, след което ще ги извозят до завода за преработка.

Мястото на старите и непотребни вещи е на боклука.

 • Не в мазето.
 • Не в гаража.
 • Не на тавана или някъде другаде.
 • Реално никога няма да седнете отново на стария и изтърбушен диван.
 • Не бъдете вещомани или домошари.

Това са просто едни вещи със срок на годност!

Ако единственото нещо, което ви спира е липсата на време или възможности – обадете ни се!

Ще ви решим проблемите бързо и лесно на добри цени за извозване в София

Сред техните услуги е и разглобяването на мебели с всякаква форма, дизайн, производител и материал. Не се затормозявайте с допълнителни трудности, а просто се оставете истинските професионалисти да го свършат вместо вас.

Демонтаж на мебели в София

Извозване и изхвърляне на стари мебели от хамали. Ние ще се отзовем при всяка ваша нужда от извозване на мебели от хамали в София.

 • Използваме собствен транспорт и професионалисти.
 • Товарене и разтоварване на мебели на камион при преместване.
 • Опаковане, изнасяне, транспорт и внасяне на всякакви модели мебели и вещи.

Обърнете се към нас за да реагираме с оглед и ценово предложение за разчистване на жилища в София.

Извозване на стари мебели и демонтаж

Преместването на стари вещи изисква предварителна подготовка. Ако никога не сте се занимавали с това сигурно вече сте прочели един куп статии по въпроса. Не се плашете. Може да бъде и по-страшно. Не дърпайте дявола за опашката и оставете това в наши ръце! Ние ще ви предпазим от цялата дандания, която може да се създаде около преместването на вещи, мебели и всякакви други неща!

Най-важните често задавани въпроси

Каква е цената за извозване на стари мебели в София и какво включва?

Предлагаме цени за извозване на стари мебели от адрес и директно от етаж. Например: цената за извозване на стара секция е от 50 до 70 лева в зависимост от това в кой квартал се намирате спрямо депото. Имаме и пакетни цени за почистване на апартаменти от 50 до 80 лева на стая.
Цени за почистване на апартамент
Едностаен апартамент от 50 до 80 лв.
Двустаен апартамент от 100 до 160 лв.
Тристаен апартамент от 150 до 240 лв.
Цените варират от-до спрямо:
1. Квартал;
2. Етаж;
3. Количество;
4. Вид отпадък.
Свържете с Чистачи Бг на горещият телефон: 0888 455 455 за да получите бърза консултация и качествена услуга.

Как да поръчам извозване на стари мебели до депо за отпадъци в София?

Можете да ни се обадите, директно на телефон: 0888 455 455. Чрез обаждането до нас, ще получите цена за услугата и може да изберете точен ден и час за посещение. Работим включително събота, неделя и всички празнични дни. Разполагаме с различен вид транспорт с разрешителни включително и за централни градски части. Съдействаме за извозване на всякакъв вид отпадъци от мазета, тавани, апартаменти, къщи, гаражи и дворове.
Извършваме услуги в 7 етапа:
1. Консултация по телефона;
2. Пристигане на адрес;
3. Демонтаж на мебели;
4. Събиране на отпадъци;
5. Изнасяне и товарене;
6. Транспорт до депо;
7. Разтоварване на депо.
Във всеки един от етапите вие се ангажирате единствено с обаждане по телефона и достъп до мястото с отпадъка.

Къде се извозват стари мебели в София, регламентирано и нерегламентирано?

Извозване на стари мебели се извършва на регламентирани за целта депа. Преди това чистачите ни извършват професионален демонтаж на мебели и товарене на камион. След това извършват транспортиране до депо за рециклиране или до сметище за събиране на едрогабаритни отпадъци.