Продължете към съдържанието

Почистване на къщи в София

Това са нашите 4 лесни начина за почистване на къща в София. В София животът е забързан, та затова почистването на дома трябва да е лесно и бързо. Само добрите чистачи знаят как да направят всичко чисто и подредено. Когато стане дума за почистване на къща, Чистачи.Бг е най-добрият избор.

4 лесни начина за почистване на къща в София

Нашите услуги

  1. Извозване на боклука. Хората от бригадата на чистачите ще събират всичкия боклук в специални чували и после го извозваме до депото.
  2. Измиване на подовете. Чистачите ни за основно почистване ще измият всички подове със специални препарати, за да е всичко чисто и свежо.
  3. Почистване на прозорците. Добрите чистачи знаят как да изчистят прозорците така, че да няма никакви петна. Всичко се прави с правилните препарати и инструменти.
  4. Дезинфекция на повърхностите. Всички повърхности се дезинфекцират, за да няма бактерии и мръсотия. Това включва кухни, бани и други помещения.
  5. Извозваме големите отпадъци. Ако има големи предмети или мебели, те също се изнасят и изхвърлят правилно. В края на целия този процес, жилището остава изцяло чисто.

4 лесни начина за почистване на къща в София

Почистването на къща не трябва да е трудно. Хората от бригадата на чистачите са готови да помогнат с всички тези задачи. За почистването на прозорци, извозване на боклука, измиване на подовете и дезинфекцията, нашата бригада с много чистачи е най-добрият избор. Всяка задача се извършва професионално и с внимание към детайлите. Извозваме и изхвърляме всички отпадъци по най-добрия начин.

Всички тези лесни стъпки за почистване на къща в София ще ви помогнат да изградим доверие във вашата фирма за почистване. Разчитайте на чистачите и тяхната професионална работа, за да бъде домът ви винаги чист и подреден.

Често задавани въпроси – 4 лесни начина за почистване на къща в София

Какво включва основното почистване?

Основното почистване значи събиране на боклука, миене на подовете, чистене на прозорците и дезинфекция на всички повърхности. Хората от бригадата събират боклука в чували и го изхвърлят. Подовете се мият с препарати, за да станат чисти и свежи. Прозорците се чистят до блясък без петна. Дезинфекцията убива всички микроби и прави всичко по-здравословно.

Как се извозват големите отпадъци?

Големите отпадъци като стари мебели се събират и товарят в камиона от нашата бригада. После ги транспортират до депото за отпадъци или за рециклиране. Хората не трябва да се мъчат с тежките неща. Работата става лесно и бързо. Може да разчитате на добрите чистачи за това.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

За дезинфекция се ползват специални препарати, които убиват микроби и вируси. Чистачите нанасят тези препарати на всички повърхности като кухни и бани. После избърсват с чисти кърпи, за да махнат всичката мръсотия. Препаратите са безвредни за хора и животни. Така всичко става безопасно и чисто.