Продължете към съдържанието

Почистване на апартаменти – решение за конкретния случай

Предлагаме почистване на апартаменти и адекватно решение за конкретния случай. Хората от бригада на чистачите знаят как да свършат работата без да се мотат. Няма нужда от много приказки, направо към действията. Почистваме целия апартамент, събираме и извозваме всички боклуци и т.н. Чистачите ни за почистване са готови за всичко, важно е всичко да е изчистено както трябва.

Почистване на апартаменти - решение за конкретния случай: Основно почистване

Как става всичко

 1. Изнасяне на мебели и боклуци. В апартамента се вкарва нашата бригада с много чистачи. Всичко, което трябва да се махне, се изнася бързо и без да се замислят. Товарят всичко в камиона, така че да не остане нищо за почистване.
 2. Изхвърляне на стари вещи и отпадъци. Извозваме всичко ненужно до депото. Няма значение дали е тежко или леко, всичко се товарят на камиона. След това се депонира без да остане нещо да се мотае наоколо.
 3. Дезинфекция на повърхности. Когато има нужда от дезинфекция, се ползват силни препарати. Пръскат всичко, оставят го да подейства и после изчистват всичко до блясък. Няма място за микроби.
 4. Помитане и измиване. Използват метли и мопове за да изметат и измият подовете. Използват се само качествени препарати. Няма петно, което да остане незабелязано.
 5. Извозване на строителни отпадъци. Ако има строителни боклуци, се събират в чували. Товарят ги в камиона и се изхвърлят на правилното място. Важно е всичко да се махне, за да остане апартамента чист.
Почистване на апартаменти - решение за конкретния случай: Събиране на отпадъци

Почистване на апартаменти – решение за конкретния случай

Хората от бригада на чистачите действат бързо и ефективно. Когато става въпрос за почистване, всичко се върши на момента. Няма мотане, няма чакане. Чистачите ни знаят как да се справят с всяка задача.

Почистването на апартаменти включва всичко от извозване на боклуци до дезинфекция. Няма нещо, което да е прекалено трудно за тях. С тези лесни стъпки се гарантира, че всеки апартамент ще бъде чист и подреден.

Добрите чистачи винаги изпълняват задачите си както трябва. Може да се разчита на чистачите за всякакви почиствания и извозвания. Важно е да изградим доверие с клиентите. Всичко се прави с много усилия и старание, за да останат всички доволни.

Това е начинът да се свърши качествено работата по почистване на апартаменти – решение за конкретния случай. Разчитайте на чистачите за всяка работа и няма да останете разочаровани.

Допълнителни услуги

 • Събиране на строителни отпадъци. Строителните отпадъци са проблем за всеки дом след ремонт. Нашата бригада с много чистачи идва и всичко се събира. Чистачите ни за събиране на строителни отпадъци товарят всичко в камиона. После го извозваме до депото и всичко е наред.
 • Извозване на стари мебели. Старите мебели заемат място и са тежки. Бригадата идва и всичко се изнася. Чистачите ни товарят мебелите в камиона и ги изхвърляме. След като е натоварен камиона, всичко ненужно отива на правилното място.
 • Изнасяне на големи уреди. Големите уреди като хладилници и перални са трудни за преместване. Нашата бригада с много чистачи идва, изнасят уредите и ги товарят в камиона. Извозваме всичко до депото за рециклиране и няма проблем.
 • Събиране на градински отпадъци. Градинските отпадъци също са част от работата. Листата, клоните и другите боклуци се събират от бригадата. Чистачите ни ги товарят в чували и после в камиона. Извозваме всичко до подходящо място.
 • Извозване на електронни отпадъци. Старите електронни устройства са опасни за околната среда. Нашите добри чистачи събират всичко, което е за изхвърляне. Товарим го в камиона и го извозваме до депото за електронни отпадъци.
 • Изхвърляне на ненужни вещи. Ненужните вещи заемат място и пречат. Хората от бригада на чистачите идват и събират всичко ненужно. Товарят го в камиона и го извозваме. Така се освобождава място в дома.
Почистване на апартаменти - решение за конкретния случай: Извозване на мебели

Често задавани въпроси за почистване на апартаменти – решение за конкретния случай

Какво включва услугата за почистване на апартаменти?

Услугата включва извозване на боклуци и стари мебели, дезинфекция и помитане на подовете. Бригадата товарят всичко в камиона и го изхвърляме. Включва и събиране на строителни отпадъци, ако има такива. След като всичко е събрано, апартаментът остава чист.

Колко време отнема почистването на апартаменти?

Времето зависи от големината на апартамента и количеството боклуци. Бригадата работят бързо и ефективно. Обикновено за стандартен апартамент отнема няколко часа. Ако има много отпадъци, може да отнеме малко повече време. Важно е да се свърши всичко както трябва.

Как се справяте с дезинфекцията?

Дезинфекцията се прави със специални препарати. Пръскаме повърхностите и оставяме да подейства. После изчистваме всичко с мопове и кърпи. Няма микроби, които да оцелеят след това. Важно е да се дезинфекцира добре.

Какво се прави с извозените отпадъци?

Извозваме всички отпадъци до депото. Там се сортират и рециклират, ако е възможно. Строителни отпадъци и стари мебели се изхвърлят правилно. Няма опасност за околната среда. Всичко се прави според правилата.

Какви препарати използвате за почистване?

Използват се само качествени и безопасни препарати. Те са ефективни за почистване и дезинфекция. Подходящи са за различни повърхности. Няма риск за здравето на хората. Всичко се почиства както трябва.

Специални услуги за почистване и дезинфекция на запустели имоти и опасни отпадъци

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Започва се с дезинфекция с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. После се събират боклуците, фекалиите и урината в капсули. Демонтират се мебелите, които не могат да се спасят и се изхвърлят. След това се обезмирисява с професионален аерозол и накрая пак се дезинфекцират стените, таваните и подовете.
 • Почистване на къщи и гаражи. Става дума за почистване на къщи и гаражи с много стари мебели за демонтаж и изхвърляне. Събират се всички стари вещи в чували и се изнасят до камиона. Демонтират се мебелите, които не стават и се товарят. Извозват се до депото за боклук.
 • Събиране на животински трупове. След дълъг престой и разлагане на животински трупове, почистването е трудна задача. Услугите включват дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Събират се капсулираните опасни био отпадъци и разложените животински трупове. Изхвърлят се боклуците и демонтираните мебели. Накрая се обезмирисява и обработва с професионален аерозол.

Още специални услуги за почистване на складове, килери, магазини и битови отпадъци

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо се събират всички бракувани стоки, боклуци, оборудване, стари мебели и електроника. Изнасят се малките боклуци, после стоките и накрая мебелите. Товарят се в подходящи камиони за смет. Извозва се всичко за рециклиране или унищожение.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвя се бригадата със здрави ръкавици и дрехи. Събират се всички боклуци в чували и се изнасят до контейнер или камион. Зависи от вида на боклуците. Накрая се извозват до депото за унищожение или рециклиране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Става дума за почистване на различни апартаменти според случая. Ако е много мръсен, се прави дезинфекция преди, по време и след работа. Сортират се отпадъците по чували и се изнасят. Товарят се в камиона и се извозват до депото. Накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани и подове.