Продължете към съдържанието

Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София

Предлагаме почистване на дворове с храсти и дървета за района на София. Тука нашите чистачи ще ти накарат двора да лъсне. Всичко от храстите до дърветата ще е подрязано, извозено и натоварено. Тая работа я вършим от много време и хората в София разчитат на нас. Няма нещо дето да остане недовършено или не натоварено. Извозваме всички боклуци, за да оставим двора в съвършен вид.

Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София - Професионално подрязване

Нашите услуги, свързани с почистване на дворове с храсти и дървета за района на София

 1. Рязане на храсти. Храстите се режат и оформят, така че да изглеждат добре. С резачките чистачите ни ще ги направят на каквото поискаш. След рязането извозваме остатъците и изчистим района.
 2. Подрязване на дървета. Дърветата ги подрязваме със стълби и моторни триони. Старателно се махат сухи клони и всички излишни. Изхвърляме всичко, което сме подрязали.
 3. Извозване на отпадъци. Всички отпадъци от рязането и подрязването се събират в чували и товарим камиона. Като натоварим всичко, караме до депото за рециклиране.
 4. Дезинфекция и измиване. Където е необходимо, използваме препарати и вода за миене на зоните около храстите и дърветата. Така всичко е чисто и без прах и мръсотия.
 5. Помитане на двора. След като всичко е подрязано и извозено, помитаме и чистим двора. Така няма да остане нито едно листо или клонче.
Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София - Извозване на отпадъци

Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София

Нашата бригада с много чистачи ще направи всичко това лесно и бързо. Хората от бригада на чистачите знаят как да вършат тази работа и можеш да разчиташ на тях. Всеки клон ще е подрязан, всеки храст ще е оформен, и всичко ще е извозено на време. Изхвърляне на отпадъци, изнасяне на боклуци и почистване на дворове – всичко се прави точно и без излишни приказки.

Чистачите ни за района на София са винаги готови да помогнат. Лесни стъпки и ясни действия, така че да изградим доверие с клиентите. Добрите чистачи ще направят всичко да бъде както трябва. Разчитайте на чистачите и няма да сбъркате.

Събиране на стари мебели

Събирането на стари мебели е основна услуга на фирмата за събиране на отпадъци от домовете. Хората от бригадата идват, товарят мебелите на камиона и ги извозват до депото. Няма значение колко са тежки, ще се справим.

Извозване на строителни отпадъци

След ремонтите остават много боклуци и строителни отпадъци. Чистачите ни ги товарят на камиона и ги изхвърлят на депото. Всичко ще е събрано и извозено, за да нямаш грижи с боклуците.

Събиране на електроуреди

Електроуредите като стари хладилници и перални също са наша грижа. Хората от бригадата ги товарят на камиона и ги транспортират за рециклиране. Не оставяме нищо да ръждясва на двора.

Изнасяне на стари дрехи и текстил

Събираме и изхвърляме стари дрехи и текстил. Чистачите ни ще дойдат, ще натоварят всичко и ще го извозят. Няма да се чудиш къде да ги хвърлиш.

Почистване на мазета и тавани

Мазетата и таваните често се пълнят с ненужни неща. Чистачите ще ги изнесат и изхвърлят. Почистваме, товарим и транспортираме всичко ненужно до депото.

Дезинфекция и почистване

Понякога има нужда от дезинфекция и почистване след извозване на отпадъците. Използваме специални препарати и вода, за да измиеш всичко. След нас всичко е чисто и без прах и мръсотия.

Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София - Дезинфекция и измиване

Често задавани въпроси – Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София

Колко време отнема почистването на двора?

Зависи от големината на двора и колко храсти и дървета има. Хората от бригадата обикновено приключват за един ден. Подрязват, товарят камиона и транспортират до депото. Работата е бърза и чиста. Клиентите остават доволни.

Какво се случва с отпадъците след почистването?

Всички отпадъци се товарят на камиона и се транспортират до депото. Там се изхвърлят или рециклират според случая. Чистачите работят бързо и ефективно. Няма да остане нищо излишно в двора. Всичко е извозено на време.

Необходимо ли е да се подготви нещо предварително?

Няма нужда от специална подготовка. Чистачите пристигат с нужните инструменти и чували за отпадъци. Подрязват, товарят и извозват всичко. Клиентът само трябва да отвори вратата. Всичко останало е наша грижа.

Как се определя цената на услугата?

Цената зависи от големината на двора и количеството на отпадъците. Дава се точна оферта след оглед на място. Клиентът знае точно колко ще струва преди започване. Няма скрити такси и изненади. Всичко е ясно и точно.

Предлагат ли се допълнителни услуги?

Да, освен подрязване и извозване, може да се прави дезинфекция и измиване. Използват се специални препарати и вода за почистване. Чистачите оставят двора чист и свеж. Няма прах и мръсотия след тях. Услугата е пълна и завършена.

Почистване на дворове с храсти и дървета за района на София - Почистване на наследствени имоти

Специални услуги за почистване на запустели и наследствени имоти, включващи дезинфекция, събиране на опасни отпадъци и трупове

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо, всичко се дезинфекцира с препарати, които унищожават бактерии, вируси и гъбички. След това събираме боклуците и фекалиите в капсули, за да не се разпространяват зарази. Демонтираме всички стари и неспасяеми мебели и ги товарим на камиона. Накрая обезмирисяваме и извършваме вторично дезинфекциране на всички повърхности.
 • Почистване на къщи и гаражи. Става дума за почистване на къщи и гаражи с много стари мебели и боклуци. Всичката покъщнина се събира в здрави чували и се изнася до камиона. Демонтират се мебелите, които ще се изхвърлят на депо. Накрая всичко се товарим и се извозва до депото за боклук.
 • Събиране на животински трупове. Услугата включва почистване след дълъг престой и разлагане на животински трупове. Дезинфекцира се преди работа с препарати, унищожаващи бактерии и вируси. Опасните био отпадъци и труповете се капсулират и извозват до депото. Почистват се кръв, червеи, мухи и фекалии, а накрая се демонтират неспасяемите мебели.

Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо събираме всички бракувани стоки, боклуци, оборудване и стари мебели. Изнасят се най-малките боклуци, след това бракуваните стоки и накрая мебелите. Всички отпадъци се товарят в подходящи камиони за смет. Най-накрая извозваме всичко по предназначение – за рециклиране или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се със здрави ръкавици и дрехи за събиране на битовите отпадъци от адреса. Всички боклуци се събират в чували и се изнасят до контейнер или камион. Товарят се и се извозват до депото за унищожение или рециклиране. Всичко се прави според вида на отпадъците.
 • Еднократно почистване на апартамент. Става дума за еднократно почистване на апартаменти според нуждите. Ако апартаментът е много мръсен, се прави дезинфекция преди, по време и след работа. Отпадъците се сортират в чували и се изнасят до камиона. Накрая се прави фино почистване на всички повърхности и мебели.