Продължете към съдържанието

Почистване на гаражи – най-добрите решения за вас

Тук имаме най-добрите решения за вас за почистване на гаражи . Всички знаем, че гаражите често стават склад за ненужни вещи и боклуци, които ние извозваме. Чистачи Бг има решение за вас. Работим бързо и ефективно, извозваме всичко ненужно, оставяйки гаража ви чист и подреден. С нашата бригада с много чистачи всичко става лесно и бързо. Разчитайте на чистачите.

Почистване на гаражи - най-добрите решения за вас

Най-добрите услуги и решения за вас за почистване на гаражи

 1. Почистваме и помитаме. Хората от бригада на чистачите помитат и почистват всичко. Използваме специални препарати за да махнем прах и мръсотия. След като изчистим, всичко блести.
 2. Извозваме и изхвърляме. Чистачите ни за гаражи товарят всичко ненужно и го извозваме до депо за отпадъци. Изхвърляне на ненужни вещи, които заемат място, е важно. Извозваме бързо и безопасно.
 3. Изнасяне на тежки предмети. Нашата бригада има опит с тежки и обемни предмети. Изнасяне на стари мебели и уреди става лесно. Хората от бригада на чистачите знаят как да се справят.
 4. Дезинфекция и измиване. Когато е нужно, правим дезинфекция и измиване. Ползваме силни препарати за пълна чистота. След дезинфекцията, гаражът е готов за нови вещи.
 5. Съвети и насоки. Добрите чистачи дават съвети за поддържане на гаража. Лесни стъпки за подреден и чист гараж. Разчитайте на чистачите за полезни съвети.
Бързо и ефективно почистване

Почистване на гаражи – най-добрите решения за вас

Почистването на гаражи става бързо и лесно с Чистачи Бг. Нашата бригада с много чистачи работи усърдно и ефикасно. Всеки боклук се извозва и изхвърля. Гаражите се почистват и подготвят за нови неща. Тежките предмети се изнасят без проблеми. Хората от бригада на чистачите вършат работа, на която може да се разчита. Клиентите получават чисти и подредени гаражи. Чистачи Бг има опит и знае какво прави. Вярвайте, че с Чистачи Бг гаражът ви ще е в добри ръце. Добрите чистачи са тук за вас.

Извозване на стари мебели

Извозваме стари мебели, които само заемат място. Нашата бригада идва с голям камион, товарим мебелите и ги караме на депо. Няма нужда да се тревожите за тежките неща, ние ще ги изнесем и натоварим.

Изхвърляне на строителни отпадъци

След ремонт остава много боклук. Извозваме строителни отпадъци като тухли, плочки и гипс. Чистачите ни товарят всичко на камиона и го карат до депото. Няма нужда да се чудите как да се отървете от строителните отпадъци, ние ще го направим.

Събиране на електронни отпадъци

Старите уреди като телевизори и компютри не трябва да се хвърлят просто така. Извозваме електронни отпадъци безопасно. Събираме всичко от дома и го караме на специално място за рециклиране.

Почистване на мазета

Мазетата често се пълнят с боклуци. Извозваме всичко ненужно от мазето, товарим го на камиона и го караме на депото. След нас мазето ще е празно и готово за ползване.

Почистване след партита

След голямо парти остава много боклук. Извозваме отпадъците бързо и лесно. Хората от бригада на чистачите събират всичко в чували, товарят го и го карат на депото. Няма нужда да чистите сами след партито, разчитайте на нас.

Извозване на градински отпадъци

След като подредите градината, остава много боклук. Извозваме градински отпадъци като клони и листа. Товарим всичко на камиона и го караме на депото. Вашата градина ще бъде чиста, а отпадъците извозени.

Пълно изчистване и извозване

Често задавани въпроси – Почистване на гаражи с най-добрите решения за вас

Какво включва услугата почистване на гаражи?

Услугата включва извозване на боклуци и ненужни вещи. Почистваме гаража, помитаме и измиваме пода. Хората от бригада на чистачите използват препарати за дезинфекция. Всичко става бързо и чисто. Гаражът е готов за ползване.

Колко време отнема почистването на гараж?

Времето зависи от размера на гаража и количеството боклуци. Обикновено почистването отнема няколко часа. Чистачите работят бързо и ефективно. Стараем се да завършим работата в рамките на един ден. Разчитайте на чистачите за бърза услуга.

Какви отпадъци извозвате от гаража?

Извозваме всякакви отпадъци от гаража. Стари мебели, електроуреди и строителни отпадъци. Товарим всичко на камиона и го караме на депото. Няма значение какво е, чистачите ще се погрижат. Всичко ненужно се извозва и изхвърля.

Какво се случва с боклука след като се изхвърли?

Всички отпадъци се карат на депо за рециклиране. Разделяме отпадъците и ги депонираме правилно. След извозването, боклуците се обработват и рециклират. Чистачите се грижат за екологичното изхвърляне. Разчитайте на нас за безопасно депониране.

Имате ли специални изисквания за почистване на гаражи?

Няма специални изисквания за почистване на гаражи. Само трябва да има достъп до гаража. Чистачите ще се погрижат за всичко останало. Товарим, почистваме и извозваме без проблеми. Всичко става лесно и бързо с нашата бригада.

Качествена работа и доволни клиенти

Специални услуги и почистване на запустели имоти

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Започва се с дезинфекция с препарати, които убиват бактерии, вируси, гъбички и спори. Събираме боклуците, фекалиите и напиканото в капсули. Демонтираме мебели, които не могат да се спасят, и ги изхвърляме. После обезмирисяваме и обработваме със специални аерозоли. На края, отново дезинфекцираме стените, тавана и пода с мощни препарати.
 • Почистване на къщи и гаражи. Всичката покъщнина се събира в чували и изнася до камиона. Демонтират се старите мебели, които трябва да се изхвърлят. Товарим всичко на камиона и го караме на депото за боклук. Събираме и изчистваме всички боклуци и стари мебели от къщите и гаражите. Така помещението е чисто и готово за нови неща.
 • Събиране на животински трупове. Първо се прави дезинфекция с препарати, които убиват бактерии, вируси и други патогени. Капсулираме опасните био отпадъци и разложените животински трупове. Почистваме кръв, червеи, мухи, фекалии и трупни останки. Изхвърляме боклука и демонтираме засегнатите мебели. След това измиваме добре с мощни препарати и обезмирисяваме с професионален аерозол.

Още специални услуги за извозване на боклуци и почистване

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо събираме всички бракувани стоки, боклуци, оборудване, стари мебели и електроника. Изнасяме най-малките боклуци, после бракуваните стоки и накрая мебелите. Товарим всичко в подходящи камиони за смет. Извозваме всичко за рециклиране, унищожение или обикновено депониране на сметище.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се със здрави ръкавици и дрехи за събиране на битови отпадъци от адреса. Събираме всички боклуци в чували и ги изнасяме до контейнер или камион, зависи от вида на боклуците. Караме всички боклуци до депо за унищожение или рециклиране. Всичко става бързо и лесно с нашите хора.
 • Еднократно почистване на апартамент. Еднократно почистване на различни видове апартаменти според случая. Ако апартаментът е мръсен, правим дезинфекция преди, по време и след работа. Сортираме отпадъците по чували за изхвърляне. Изнасяме, товарим в камиона и извозваме до подходящо депо. Накрая правим фино почистване на мебели, стени, тавани, подове, ламперия и мокет.