Продължете към съдържанието

Почистване на къщи с опитни чистачи – изнасяне и измиване

Почистване на къщи с опитни чистачи – изнасяне и измиване. Това е най-яката услуга, ако имаш нужда от почистване. Хората от бригадата на чистачите правят всичко. Няма нужда да се занимаваш, само звъниш и всичко става. Екипът е опитен, чисти бързо и качествено. Чистачите ни се грижат за всичко. Трябва ти почистване с изнасяне на боклуци и измиване? Чистачи.Бг е тук за теб.

Почистване на къщи с опитни чистачи - изнасяне и измиване

Услугите ни свързани с почистване на къщи с опитни чистачи – изнасяне и измиване

Чистачите взимат всичко ненужно и го извозват. Всичко става лесно и бързо. Просто им покажи какво да вземат и те ще се справят.

  1. Измиване на подове. Подовете трябва да се мият добре. Ползваме специални препарати. Подът става чист и блестящ.
  2. Изнасяне на мебели. Трябва да се изнесат мебели? Бригадата се справя без проблеми. Хващат, носят, изнасят.
  3. Чистене на прозорци. Прозорците трябва да са чисти. Ползваме правилните препарати. Прозорците светят като нови.
  4. Дезинфекция на повърхности. Повърхностите трябва да се дезинфекцират. Ползваме най-добрите дезинфектанти. Всичко е безопасно и чисто.
Извозване на стари мебели и боклуци

Почистване на къщи с опитни чистачи – изнасяне и измиване

Хората от бригадата на чистачите работят здраво. Като трябва нещо да се чисти и изнася, разчитайте на чистачите. Всичко става с нашите лесни стъпки. Пристига бригадата, оглежда къщата и започва работа. Извозваме боклука, измиваме подовете и прозорците и дезинфекцираме. Нашата бригада с много чистачи прави всичко както трябва. Изхвърляме ненужното и оставяме къщата чиста. Хората разчитат на нас и са доволни.

Извозване на стари мебели

Става въпрос за старите мебели, които заемат място и трябва да се махнат. Хората от бригадата на чистачите идват, виждат какво трябва да се изнесе и го товарят в камиона. Няма нужда да се притесняваш как ще го изнесеш сам. Чистачите всичко правят. Мебелите ги извозваме и изхвърляме, така че мястото ти да е свободно за нови неща.

Изхвърляне на електроника

Всичката стара електроника, която не работи, трябва да се изхвърли правилно. Чистачите знаят къде да я закарат за рециклиране. Телевизори, компютри, стари телефони – всичко това го събират и извозват. Няма нужда да се чудиш къде да го хвърлиш. Разчитай на бригадата, която знае как да се справи.

Почистване на тавани и мазета

Таваните и мазетата често са пълни с боклуци. Чистачите ни за това са тук, за да ги почистят. Идват, оглеждат и почват да изнасят всичко ненужно. Чувалите с боклуци се товарят и се извозват до депото. Тавана и мазето остават чисти и празни. Хората разчитат на бригадата и са доволни.

Извозване на строителни отпадъци

След ремонт остават купища строителни отпадъци. Хората от бригадата знаят как да ги съберат и извозят. Няма нужда да се тревожиш за тежките торби с боклук. Чистачите ги товарят на камиона и ги изхвърлят. Всичко става бързо и без излишни проблеми. Мястото ти остава чисто.

Събиране на градински отпадъци

Градината също има нужда от почистване. Листа, клони и всякакви отпадъци се събират от чистачите. Товарят се в чували и се извозват. Няма нужда да мислиш как да ги изхвърлиш. Чистачите се справят и градината ти е чиста и подредена.

Почистване след събития

След големи събития остават купища боклуци. Бригадата на чистачите идва и събира всичко. Чаши, чинии, опаковки – всичко това се извозва и изхвърля. Няма нужда да се занимаваш сам с почистването. Чистачите правят всичко вместо теб и мястото остава чисто.

Почистване на запустели наследствени имоти

Често задавани въпроси – Почистване на къщи с опитни чистачи с изнасяне и измиване

Как става извозването на старите мебели?

Извозването на старите мебели става лесно и бързо. Хората от бригадата идват, оглеждат мебелите и ги товарят на камиона. Извозваме ги до депото и ги изхвърляме. Няма нужда да се притесняваш за тежкото носене. Чистачите всичко правят.

Как се дезинфекцират повърхностите?

Повърхностите се дезинфекцират с най-добрите дезинфектанти. Чистачите използват специални препарати, които убиват микробите. Работи се бързо и ефективно. Всичко е безопасно и чисто. Доверявай се на професионалистите.

Какво става с градинските отпадъци?

Градинските отпадъци се събират и извозват. Листа, клони и всякакви боклуци се събират в чували. Чистачите товарят чувалите на камиона. Извозваме ги до депото и ги изхвърляме. Градината остава чиста и подредена.

Как се чистят тавани и мазета?

Чистенето на тавани и мазета става бързо и лесно. Чистачите идват, оглеждат какво има за чистене и започват да изнасят боклуците. Всичко ненужно се товари на камиона. Извозваме боклука и го изхвърляме. Тавана и мазето остават чисти.

Как се работи след големи събития?

След големи събития остават купища боклуци. Чистачите идват и събират всичко. Чаши, чинии, опаковки – всичко това се извозва и изхвърля. Работи се бързо и без проблеми. Мястото остава чисто.

Почистване след събития

Допълнителни услуги за почистване и изнасяне в тежки случаи

  • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се пръска с препарати, които убиват всякакви микроби. После събираме боклуците и фекалиите в специални капсули. Разглобяват се мебелите, които не стават и се хвърлят. Пръскаме пак за миризми и чистим стени, тавани и под. Всичко е чисто и безопасно.
  • Почистване на къщи и гаражи. Чистят се къщи и гаражи с много боклуци и стари мебели. Събираме всичко в здрави чували и го изнасяме до камиона. Разглобяваме старите мебели и ги товарим. Карамe ги до депото за боклук и ги хвърляме. Помещението става чисто.
  • Събиране на животински трупове. Почистваме места с разложени животни. Пръскаме с препарати за микроби. Събираме труповете в капсули и чистим кръв и фекалии. Разглобяваме засегнатите мебели и ги хвърляме. Накрая измиваме и пръскаме за миризми.

Още специални услуги за почистване и извозване на всякакви отпадъци

  • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Събираме всички бракувани стоки, боклуци и стари мебели. Изнасяме ги от помещението. Товарим ги на камиона за боклук. Карамe ги до депото за рециклиране или изхвърляне. Всичко става бързо и чисто.
  • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се с ръкавици и дрехи за събиране на боклуци. Събираме боклуците в здрави чували и ги изнасяме до камиона или контейнера. Карамe ги до депото за унищожение или рециклиране. Работим бързо и ефективно. Помещението остава чисто.
  • Еднократно почистване на апартамент. Почистваме апартаменти наведнъж. Ако е много мръсно, пръскаме с препарати за защита. Събираме боклуците в чували и ги изнасяме. Товарим ги на камиона и ги карамe до депото. Накрая чистим мебели, стени, тавани, подове и стъкла.