Продължете към съдържанието

Почистване след кучета с най-добрите практики

Почистване след кучета с най-добрите практики е важна задача, която трябва да се прави правилно. Хората от бригада на чистачите трябва да знаят какво правят. Чистачите ни са готови да почистят цялото жилище, да извозят и изхвърлят всички отпадъци. Да изградим доверие е важно, затова всичко се прави правилно и бързо.

Почистване след кучета с най-добрите практики – Събиране на отпадъци

Нашите услуги за почистване след кучета с най-добрите практики

 1. Извозване на отпадъци. Важно е да се използват правилните чували и контейнери. След това се извозват до правилното депо. Важно е да не се замърсява околността.
 2. Дезинфекция на мястото. След като отпадъците са извозени, мястото се дезинфекцира. Това включва използването на подходящи препарати и водоразтворими разтвори. Разчитайте на чистачите за тази важна стъпка.
 3. Изхвърляне на отпадъците. Тези отпадъци се изхвърлят правилно, като се спазват всички екологични норми. Тук се включва и рециклиране на подходящите материали.
 4. Чистене на зоната. След като всичко е изхвърлено, зоната се почиства основно. Това включва метене и измиване с вода и сапун. Лесни стъпки, които гарантират чистота.
 5. Изнасяне на останалите отпадъци. Ако има допълнителни отпадъци, те също се изнасят. Нашата бригада с много чистачи се грижи за това.
Почистване след кучета с най-добрите практики – Дезинфекция

Почистване след кучета с най-добрите практики

Чистачите ни за почистване след кучета са винаги готови. Работата започва с събиране на всички отпадъци в чували. След това се извозват до депото. Там се изхвърлят и рециклират. За дезинфекция се използват подходящи препарати, за да се унищожат бактериите. Всичко се прави бързо и ефективно. Работата включва и метене и измиване на зоната. Хората от бригадата работят усърдно и не пропускат нищо. Важно е всичко да е чисто и безопасно за всички. Разчитайте на чистачите за всяка задача.

Извозване на стари мебели

Извозваме стари мебели, които заемат място у вас. Хората от бригада на чистачите ги натоварват на камиона и ги транспортират до депото. Стъпките са прости: разглобяване, товарене и извозване. Не се притеснявайте за тежката работа, всичко се прави професионално.

Изхвърляне на строителни отпадъци

Чистачите ни за строителни отпадъци са винаги на линия. Събират всичко от тухли до гипсокартон. Извозваме отпадъците до специално депо. Няма нужда да се притеснявате за чистота, след нас всичко е чисто и наред.

Събиране на градински отпадъци

След работа в градината остават много клони, листа и трева. Нашата бригада с много чистачи събира всичко в чували и го транспортира до депото. Тази услуга е идеална след есенно или пролетно почистване на двора.

Почистване на мазета и тавани

Мазетата и таваните често се пълнят с непотребни неща. Хората от бригада на чистачите ги изчистват до последното прашно ъгълче. Изнасяне на стари кутии, мебели и всичко друго, което не ви трябва. Разчитайте на чистачите да се справят бързо и ефективно.

Изхвърляне на електроника

Старите телевизори, компютри и друга техника не трябва да се изхвърлят с обикновения боклук. Извозваме електрониката до специални депа за рециклиране. Събирането и извозването се правят внимателно, за да не се повреди техниката по пътя.

Почистване след ремонт

Ремонтите оставят много прах и отпадъци. Чистачите ни за следремонтно почистване метат, мият и дезинфекцират. Извозваме всички строителни отпадъци и мръсотия. Да изградим доверие в тази услуга е важно, защото всичко се прави професионално и бързо.

Почистване след кучета с най-добрите практики – Помитане и измиване

Често задавани въпроси – Почистване след кучета с най-добрите практики

Колко време отнема почистването след кучета?

Обикновено почистването отнема около час. Зависи от размера на зоната и количеството отпадъци. Чистачите ни работят бързо и ефективно. Важно е всичко да е изчистено и дезинфекцирано. Действа се по план, за да няма пропуски.

Как се събират отпадъците от кучетата?

Събирането става с помощта на специални чували. След това отпадъците се товарят на камиона. Извозваме ги до депото за изхвърляне и рециклиране. Всичко се прави безопасно и чисто. Разчитайте на чистачите за това.

Как се дезинфекцира зоната след почистване?

Използват се подходящи дезинфекционни препарати. Зоната се напръсква и се оставя за известно време. След това се измива с вода и сапун. Това унищожава бактериите и оставя всичко чисто. Дезинфекцията е важна част от процеса.

Какво се случва с отпадъците след извозване?

Отпадъците се транспортират до депото. Там се изхвърлят и рециклират по правилата. Всичко се прави с грижа за околната среда. Няма замърсяване или неправилно изхвърляне. Така се поддържа чистотата навсякъде.

Какви препарати се използват за почистване?

Използват се екологично чисти препарати. Те не вредят на околната среда и хората. Почиства се ефективно и безопасно. Препаратите са специално подбрани за дезинфекция. Всичко се прави с мисъл за здравето и чистотата.

Почистване след кучета с най-добрите практики – Извозване и изхвърляне

Специални услуги за тежки случаи – Почистване и дезинфекция

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Тук първо се прави дезинфекция с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно, вирусоцидно, фунгицидно, алгицидно и спороцидно действие. След това събираме всички боклуци, фекалии и напикано в капсули за биологични отпадъци. Демонтираме мебелите, които не могат да се спасят и ги изхвърляме. След това обезмирисяваме и обработваме с професионален аерозол. На финала пак дезинфекцираме стени, тавани и под с препарат със същото действие.
 • Почистване на къщи и гаражи. Почистването на къщи и гаражи включва демонтаж на стари мебели и изхвърлянето им до депо. Събираме покъщнина в здрави чували и я изнасяме до камиона. След това демонтираме мебелите, които ще се изхвърлят. Товарим покъщнината и мебелите и ги караме до депото за боклук. Почистването е цялостно и включва всичко необходимо.
 • Събиране на животински трупове. Услугите за почистване след разлагане на животински трупове включват дезинфекция преди работа с препарати с бактерицидно, туберкулоцидно и вирусоцидно действие. Капсулират се опасните био отпадъци и разложени животински трупове. Почистваме кръв, червеи, мухи, фекалии и трупни останки. Изхвърляме боклук, демонтираме и извозваме засегнати и неспасяеми мебели. Накрая обезмирисяваме и обработваме с професионален аерозол.

Още специални услуги за почистване и извозване

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо събираме всички бракувани стоки, боклуци, оборудване, стари мебели, електроника и електроуреди. Изнасяме първо най-малките боклуци, после стоките и накрая мебелите. Всички бракувани стоки, смесени отпадъци, мебели и електроуреди се товарят в подходящи камиони за смет. Извозваме всичко за рециклиране, унищожение или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготовката включва здрави ръкавици и дрехи за събиране на битови отпадъци. Събираме всички боклуци по чували и ги изнасяме до контейнер или камион. Транспортираме ги до депо за унищожение или рециклиране, според вида отпадъци. Всичко се прави внимателно и ефективно.
 • Еднократно почистване на апартамент. Еднократното почистване на апартамент включва дезинфекция преди, по време и след работа, ако е много мръсен. Сортираме отпадъците по чували за изхвърляне. Изнасяме ги, товарим ги в камиона и ги транспортираме до подходящо депо. Накрая правим фино почистване на мебели, стени, тавани, подове, ламперия, мокет, паркет и стъкла.