Продължете към съдържанието

Почистване на апартаменти и изхвърляне на боклуци

Екипът ни от професионални хамали често поема ангажимент за почистване на апартаменти и изхвърляне на боклуци. Всеки собственик на жилище знае колко е полезна намесата на хамалите при изхвърлянето на всякакви боклуци. Ежедневните усилия за поддръжка на хигиената в един дом не винаги са достатъчни, за да изглежда добре. Когато е необходимо основно почистване, можете да разчитате на хамалска бригада.

Опразване на апартамент с покъщнина

Професионална фирма с опит предлага опразване на апартамент с покъщнина в цяла София.

Ако ви трябват хамали за изнасяне на мебели и боклуци в района на София.

Преместване на апартамент също е един от моментите, когато собствениците на жилища се сещат да потърсят услуги с хамали. Професионално организирано преместване на апартамент е гарантирано с транспорт, разполага с екип от товарачи, опаковъчни материали, демонтаж на мебелите, ако се налага и услуги по монтаж. Гарантира се пълната безопасност на имота.

Преместване или опразване на апартамент с покъщнина

Опразването на апартаменти е сложно начинание, което изисква подходяща организация. Може да го направите сами, но е по-разумно и по-изгодно да поръчате специалисти с хамали и товарни превози. Фирмата chistachi.bg предоставя пълен набор от услуги за преместване на апартаменти в цяла София.

Ние предлагаме на нашите клиенти рационален подход и осигуряваме качеството. Събирайте и сгъвайте правилно нещата, премествайте крехките прибори без загуби, не повреждайте мебелите и домакинските уреди по време на транспортиране – всички тези проблеми лесно се решават от професионалисти. Спрете да се борите как да направите всичко навреме. Достатъчно е да се обадите в 0888 455 455 и да посочите дата и час. На място ще пристигне наш екип хамали и ще ви помогне да превърнете опразването на апартамент в приятно събитие.

Планиране на опразване на апартаменти – оценка на обема работа, товарене.

Товарно такси може да наемете от нашата фирма chistachi.bg, в зависимост от обема на нещата и да изберете автомобил с необходимата товароносимост. Това ще ви спести време, като транспортира товара на части.

Услуги с хамали – предлагаме квалифицираните товарачи, които ще опаковат, разглобяват мебели, кутии с етикети. Те ще извършват и пълно зареждане на всякакви предмети с голям размер и други неща. Те ще ги фиксират в купето на автомобила, за да избегнат повреди при движение.

Демонтаж и монтаж на мебели, демонтаж и монтаж на домакински уреди. Това е най-трудният процес при преместване в нов апартамент, изискващ специални грижи и опит. По време на разглобяването фитингите и крепежните елементи се сглобяват в отделни опаковки, всички части се опаковат и маркират. Работата се извършва с помощта на специални инструменти за предотвратяване на счупвания, стружки, драскотини, повреди.

Опаковъчни материали, опаковане и събиране на имущество. Ако е необходимо, опаковаме във фолио с балончета, картонени кутии, хартия и картон, стреч и други материали.

Услуги за сметосъбиране

Можете да поръчате евтино преместване на апартамент, като се свържете с мениджъра по телефона или като оставите заявка на уебсайта. Фирмата „chistachi.bg“ отдавна предоставя този вид транспортни услуги и се утвърди на пазара не само в София, но и в други градове като надежден и висококвалифициран партньор. Цената на услугите е напълно оправдана и се изчислява индивидуално за всеки клиент въз основа на следните фактори:

Обемът на транспортирания товар;

Брой хамали, условия и планирана работа (товарен асансьор, етаж, такелаж);

Товароносимост на подходящ транспорт;

Транспортно разстояние;

Опаковъчен материал;

Допълнителни услуги на товарачи за опаковане, сглобяване на мебели и др.

Смятаме, че е необходимо да се подходи рационално към въпроса за преместването на апартаменти, като се свържете със специализирана компания. Много клиенти вече са тествали отговорния подход на нашата компания, време е да се уверите сами. Това ще ви спести време, енергия, нерви и имущество. Преместете се в нов апартамент при нас!

Хамалски услуги по опразване на апартаменти

Какво предлагаме:

Демонтаж на мебели, стари и овехтели с товарене и извозване до депо.

Събиране на дребни битови отпадъци и опразване на покъщнина в нашия чували.

Изнасяме от най-високи етажи, без асансьор и пеша.

Пъргав екип хамали, предлагат демонтаж и изнасяне пеша от висок етаж.

Работим внимателно, без нарушения във входа и околоблоковото пространство.

Дребните отпадъци ги пълним в чували и ги изнасяме внимателно на гръб.

Разполагаме с транспорт за извозване на боклук до депо.

Идваме на адрес с подходящ транспорт за извозване на битови и строителни отпадъци.

Работим на много тънки цени и извозваме всякакви отпадъци и опразваме апартамент с покъщнина.

CHISTACHI.BG дава гаранция за качество, отлично обслужване и достъпна за всеки цена!

Почистване на апартаменти и изхвърляне на боклуци

Изпразване на жилище с мебели и отпадъци
Хамали за почистване на жилище с боклук