Продължете към съдържанието

Разчистване на силно замърсено жилище

Предлагаме разчистване на силно замърсено жилище. Това е трудна работа, но няма нещо, което бригадата на Чистачи Бг да не може да направи. Хората от бригадата на чистачите знаят какво правят и винаги са готови за всякакви предизвикателства. Ако жилището ти е наистина мръсно, разчитай на чистачите. Нашата бригада с много чистачи ще се справи без проблеми.

Разчистване на силно замърсено жилище

Нашите услуги

Чистачите ни за разчистване на силно замърсено жилище знаят всяка стъпка от работата. Ето няколко важни неща, които вършим:

  1. Изнасяне на всичко ненужно. Извозваме всички боклуци, които са натрупани. Събираме ги в чували и ги товарим на камиона.
  2. Метене и чистене. Помитаме пода, за да махнем всички прах и мръсотии. След това минаваме с метли и мопове.
  3. Миене с препарати. Използваме професионални препарати за измиване на пода и повърхностите. Така гарантираме, че всичко ще бъде чисто и хигиенично.
  4. Дезинфекция. Когато е нужно, прилагаме дезинфекция. Това е важно, за да махнем всички бактерии и микроби. Продуктите ни са силни и са подходящи за всякакъв вид дезинфекции, включително и след смърт.
  5. Извозване на боклука. След като всичко е събрано и почистено, извозваме боклука до депо за отпадъци. Така освобождаваме жилището от всичко ненужно.

Разчистване на силно замърсено жилище

Чистачите ни за разчистване на силно замърсено жилище са винаги на линия. Работата започва с оглед на мястото, за да се види колко е замърсено. После се планува какво ще се изнесе и какво ще остане. Извозваме и изхвърляме всичко ненужно. Почистването се прави старателно, без да се пропусне нито един ъгъл.

Бригадата на чистачите работи бързо и ефективно. Няма значение колко е замърсено, всяка задача се изпълнява до край. Всичко става на лесни стъпки, за да изградим доверие. Хората от бригадата знаят какво правят и винаги можеш да разчиташ на тях.

Често задавани въпроси – Разчистване на силно замърсено жилище

Как става разчистването на силно замърсено жилище?

Започва с оглед на мястото, за да се види колко е замърсено. Хората от бригадата на чистачите решават какво ще се изнесе и какво ще остане. Изнасят се всички ненужни неща, извозва се боклука и се чисти до основи. Всичко се събира в чували и се товари на камиона. Накрая се мие с препарати и се дезинфекцира при нужда.

Колко време отнема разчистването?

Времето зависи от размера и състоянието на жилището. Малките апартаменти може да се почистят за един ден. По-големите жилища може да отнемат два-три дни. Всичко зависи от количеството боклук и колко е мръсно. Чистачите работят бързо, за да завършат работата бързо.

Какви препарати се използват?

Използват се професионални препарати за почистване и дезинфекция. Първо се мият всички повърхности и подове с обикновени почистващи препарати. След това се слагат специални дезинфектанти, ако е нужно. Препаратите са безопасни и ефективни срещу микроби и бактерии. Накрая се изплаква с чиста вода, за да се махнат остатъците от препаратите.