Продължете към съдържанието

Битови отпадъци

Предлагаме събиране на битови отпадъци от различни имоти в София, за да може всичко да е чисто и подредено. Фирмата Чистачи Бг е тук да помогне. Хората от бригада на чистачите знаят как да събират, извозват и изхвърлят всякакъв вид боклук. Ето как се прави цялата работа.

Събиране на битови отпадъци от различни имоти в София – Почистване на апартаменти

Нашите услуги по събиране на битови отпадъци от различни имоти в София

 1. Събиране на отпадъци. Идват хората от бригада на чистачите с чували и почват да събират всички боклуци. Няма значение дали е от къща или апартамент, всичко влиза в чували.
 2. Изнасяне на боклука. После се качват чувалите в камиона. Товарим камиона с боклуци, нема значение колко са много, всичко се товари.
 3. Извозване до депо. След това камионът тръгва към депото за отпадъци. Там изхвърляме всичко и гледаме да е чисто.
 4. Дезинфекция. Ако има нужда, пръскаме с препарати, за да няма миризми и да е чисто. Това се прави само където е нужно.
 5. Почистване. Метем и мием с препарати, където е нужно. Важното е да остане чисто след нас.
Събиране на битови отпадъци от различни имоти в София – Почистване на къщи

Събиране на битови отпадъци от различни имоти в София

Чистачи Бг работи бързо и качествено. Хората от бригада на чистачите знаят как да свършат работата. Събиране на битови отпадъци от различни имоти в София е важно и няма място за грешки. Всеки отпадък се събира и се изхвърля, след което мястото остава чисто. Извозваме всичко на време и по правилата.

Добрите чистачи от нашата бригада са тук, за да направят живота ви по-лесен. С лесни стъпки и много работа, събирането на отпадъци става бързо и чисто. Извозваме и изхвърляме всичко, за да изградим доверие и да направим София по-чиста.

Събиране на отпадъци и почистване

 • Събиране на отпадъци от апартаменти. Хората от бригада на чистачите идват в апартамента и събират всичко. Слагат боклука в чували и го изнасят до камиона. После камионът тръгва към депото и всичко се изхвърля.
 • Събиране на отпадъци от къщи. Нашата бригада с много чистачи събира боклука от къщи бързо и ефективно. Товарим всичко в чували, изнасяме го до камиона и извозваме до депото. Няма значение колко е много, всичко се събира и изхвърля.
 • Дезинфекция и почистване. Когато има нужда от дезинфекция, пръскаме с препарати. Метем и мием с препарати, за да е чисто. Тези стъпки се правят само където е необходимо, за да няма миризми и мръсотия.
Събиране на битови отпадъци от различни имоти в София – Почистване на наследствени имоти

Още услуги

 • Изхвърляне на строителни отпадъци. Строителни отпадъци се събират от чистачите ни за строителни обекти. Всички тухли, бетон и други строителни материали се товарят в камиона. Извозваме ги до депото и всичко е чисто след нас.
 • Извозване на стари мебели. Стари мебели се събират от бригада на чистачите и се изнасят до камиона. Товарим ги и ги извозваме до депото. Няма значение колко са големи мебелите, всичко се изнася и изхвърля.
 • Почистване на дворове и градини. Хората от бригада на чистачите събират отпадъците от дворове и градини. Изхвърляме листа, клони и други боклуци. Извозваме всичко до депото, за да е чисто и подредено.

Често задавани въпроси – Събиране на битови отпадъци от различни имоти в София

Какво включва услугата събиране на битови отпадъци?

Услугата включва събиране на всички битови отпадъци от апартаменти и къщи. Хората от бригада на чистачите събират боклука в чували. След това изнасят чувалите и ги товарят в камиона. Извозваме всичко до депото и там го изхвърляме. Всичко е чисто и подредено след това.

Как се осъществява дезинфекцията?

Дезинфекцията се прави там, където е необходимо. Ползваме препарати, които унищожават микробите и миризмите. Пръскаме местата, където е нужно да се дезинфекцира. Метем и мием с препарати, за да е чисто. Всичко се прави така, че да няма остатъци от боклук.

Какво правите със старите мебели?

Старите мебели се събират от хората от бригада на чистачите. Изнасят ги от апартаменти и къщи и ги товарят в камиона. Извозваме мебелите до депото и там ги изхвърляме. Всичко се прави внимателно, за да няма повреди. Няма значение колко са големи мебелите, всичко се изхвърля.

Как се справяте със строителните отпадъци?

Строителните отпадъци се събират от чистачите ни за строителни обекти. Всички тухли, бетон и други материали се товарят в камиона. Извозваме ги до депото и всичко се изхвърля там. Всичко се прави бързо и ефективно. Няма значение колко са много отпадъците, всичко се събира.

Как се извършва почистването на дворове и градини?

Почистването на дворове и градини включва събиране на всички отпадъци. Изхвърляме листа, клони и други боклуци. Хората от бригада на чистачите метат и мият, където е нужно. Извозваме всичко до депото и го изхвърляме. Накрая всичко е чисто и подредено.

Специални услуги за почистване и дезинфекция на особено замърсени имоти и помещения

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо, се извършва дезинфекция с препарати, които убиват бактерии, вируси и гъбички. След това се събират боклуците, фекалиите и напиканото в капсули. Демонтират се мебелите, които не могат да се спасят и се изхвърлят. Накрая се обезмирисява и се дезинфекцират стени, тавани и подове с професионален аерозол.
 • Почистване на къщи и гаражи. Всичко започва със събиране на цялата покъщнина в здрави чували. Покъщнината се изнася до камиона, след което се демонтират старите мебели за изхвърляне. След това се товарят и покъщнината и мебелите и се извозват до депото за боклук. Накрая се събират и изчистват останалите боклуци и стари мебели.
 • Събиране на животински трупове. Услугата включва дезинфекция с препарати, убиващи бактерии и вируси. Опасните био отпадъци и разложените животински трупове се капсулират. Почистват се кръв, червеи, мухи и трупни останки. Демонтират се и се извозват неспасяеми мебели и настилки. Измива се с мощни препарати и накрая се обезмирисява с професионален аерозол.

Други специални услуги за почистване и извозване на отпадъци

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо се събират всички бракувани стоки, боклуци, оборудване, стари мебели и електроуреди. Изнасят се първо малките боклуци, после бракуваните стоки и накрая мебелите. Всичко се товари в подходящи камиони за смет. Накрая се извозва всичко за рециклиране или депониране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Ако апартаментът е много мръсен, се прави дезинфекция преди, по време и след работа. Отпадъците се сортират и събират в чували за изхвърляне. Чувалите се изнасят и товарят в камиона, след което се извозват до депо. Накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани и подове.
 • Демонтаж и изнасяне на стари мебели и техника. Започва се с разглобяване на старите мебели, които не могат да се използват. Тези мебели и техниката се изнасят до камиона. Товарят се внимателно, за да не се повредят околните предмети. Извозват се до депото за изхвърляне или рециклиране. Накрая, помещението остава чисто и подготвено за нови мебели.