Продължете към съдържанието

Почистване след котки

Тук ще ви разкрием нашите тайни за ефикасно почистване след котки. Чистачи Бг знае как да направи всичко бързо и лесно. Когато котката направи беля, няма време за губене. Ние от бригадата сме тук да помагаме и да изградим доверие. Освен това, в случай на смърт на животни, отново може да се разчита на нашата бригада. Предлагаме безупречни услуги по почистване и дезинфекция.

Тайни за ефикасно почистване след котки

Лесни стъпки

  1. Ползване на качествени препарати. Използват се само най-добрите продукти, които убиват микробите и не вредят на котките. Препаратите са специално подбрани за да не оставят следи.
  2. Почистване на косми. За събиране на косми се използват мощни прахосмукачки с хепа филтри. Те изчистват всякакви повърхности, без да оставят косми зад себе си.
  3. Обработка на петна. Петната се почистват с препарати, които разтварят мръсотията и я премахват без усилия. Никакви следи няма да останат.
  4. Проветряване и ароматизиране. След почистването, въздухът се освежава с ароматизатори, които не дразнят котките. Така всичко мирише свежо и приятно.
  5. Извозване на отпадъци. Всички събрани отпадъци се изхвърлят на специални депа за рециклиране. Няма да оставим никаква мръсотия зад нас.

Тайни за ефикасно почистване след котки

Чистачите ни за почистване след котки са истински професионалисти. Никаква мръсотия няма да остане, защото хората от бригада на чистачите работят бързо и ефикасно. Първо се помитат всички зони, където котките обичат да се крият и играят. После се минава с прахосмукачка, която събира всички косми. Петната се третират с професионални препарати, а накрая се проветрява помещението и се добавя приятен аромат. Всичко това се прави, за да се гарантира, че вашият дом ще е чист и свеж. Освен това предлагаме услуги по почистване на мазета, тавани и гаражи.

Нашата бригада с много чистачи знае как да се справи с всяка мръсотия. Извозваме всичко ненужно и изхвърляме на правилните места. Винаги можете да разчитате на чистачите да ви помогнат с почистването след котки. Всяка задача се изпълнява бързо и професионално, без излишни движения. Добрите чистачи знаят как да направят всичко, за да сте доволни и домът ви да блести.

С нашите тайни за ефикасно почистване след котки, няма какво да се тревожите. Чистачите знаят какво правят и ще направят всичко възможно, за да сте доволни. Разчитайте на чистачите от чистачи Бг за всяка нужда от почистване и извозване на отпадъци.

Често задавани въпроси – Тайни за ефикасно почистване след котки

Как се почистват котешките косми от мебелите?

Космите от котки се почистват с мощна прахосмукачка с хепа филтър. После мебелите се минават с влажна кърпа, за да се съберат останалите косми. Накрая се използва ролка за косми за финалното почистване. Така всичко става чисто и без следи. Чистачите се справят бързо и лесно.

Какво се прави при петна от котешка урина?

Петната от урина се третират със специални препарати, които разграждат миризмата и петното. След това се изтриват с мокра кърпа и се изплакват. Понякога се налага повторно третиране, за да се премахне напълно миризмата. Важното е да се действа бързо, за да не проникне дълбоко. Чистачите използват най-добрите продукти.

Как се поддържа чистотата в дома с котка?

Редовно се минава с прахосмукачка и се бърше прах. Котешката тоалетна се чисти ежедневно, за да не се разнася миризма. Периодично се перат котешките постелки и играчки. Препоръчва се използването на освежители за въздух. Така се поддържа чист и свеж дом, без излишни усилия.