Продължете към съдържанието

Почистване на едностаен апартамент

Защо е важно почистването на едностаен апартамент? То не е за подценяване, тъй като мястото е малко и се цапа бързо. Като се натрупат мръсотии и боклуци, става ад за живеене. Нашата бригада с много чистачи знае как да се справи с това. Затова чистачите ни за тази работа са винаги на линия.

Защо е важно почистване на едностаен апартамент?

Дейности по чистене

  1. Махане на прах. Всеки ъгъл, всяка повърхност – хората от бригада на чистачите чистят навсякъде.
  2. Миене на пода. Изхвърляме мръсотията и измиваме пода с подходящи препарати.
  3. Дезинфекция на баня. Извозваме боклуците и дезинфекцираме всяка повърхност.
  4. Чистене на кухнята. Изхвърляне на остатъци и мазнини, миене на плотове и мивки.
  5. Изнасяне на боклук. Извозваме отпадъците и изхвърляме ненужното.

Защо е важно почистването на едностаен апартамент?

Почистването се прави от добрите чистачи, които действат бързо и ефективно. С една дума, това е нашата работа. Хората от бригада на чистачите знаят всяка стъпка и детайл.

Чистачите първо махат всичкия боклук. После идва ред на помитането и измиването с подходящи препарати. Дезинфекцията е задължителна, особено в банята и кухнята. Винаги се грижим за всяка част от апартамента. След това извозваме всичко ненужно и апартаментът остава чист.

Нашата бригада с много чистачи знае как да изгради доверие с клиентите. Лесни стъпки, бързи действия и професионално отношение – това е нашият стил. Разчитайте на чистачите от Чистачи Бг и ще получите най-доброто.

Често задавани въпроси – Защо е важно почистването на едностаен апартамент?

Какво се прави при почистване на едностаен апартамент?

Маха се прах от навсякъде. Миене на пода с препарати. Дезинфекция на банята и кухнята. Изхвърляне на всички боклуци. Всичко ненужно се извозва до депо.

Колко време отнема почистването на едностаен апартамент?

Отнема от няколко часа до цял ден. Зависи колко е мръсно. Ако е много мръсно, може да отнеме повече време. Хората от бригада на чистачите работят бързо. Винаги се стараят да свършат работа бързо.

Какво трябва да се подготви преди почистването?

Изнесете ценни и лични вещи. Приберете всичко, което не трябва да се изхвърля. Това помага на чистачите да работят по-лесно. Чистачите знаят как да се справят с всичко останало. Разчитайте на чистачите за добър резултат.