Продължете към съдържанието

Почистване след птици

Защо е важно почистването след птици ли? Ами важно е, защото оставят след себе си доста мръсотия и гадости. Почистваме всички тези зони, които са замърсени от птиците, било то дворове, балкони и т.н. Ако не се почисти навреме, се натрупват проблеми с миризми и зарази. Чистачите ни за тези случаи са на линия да направят всичко както трябва.

Защо е важно почистването след птици

Защо е нужно да чистим

  1. Миризми и бактерии. Птиците оставят след себе си фекалии, които миришат и носят бактерии. Хората от бригада на чистачите знаят как да се справят с това.
  2. Повреди по сградите. Чистачите ни за почистване знаят как да премахнат следите от фекалии.
  3. Здраве и безопасност. Фекалиите на птиците могат да доведат до хлъзгане и падане. Разчитайте на чистачите да премахнат тези опасности.
  4. Естетика. Мръсотията от птиците загрозява. Нашата бригада с много чистачи връща добрия вид.
  5. Предпазване от нови нашествия. Ако не се почисти, други птици ще се върнат. Чистачите знаят как да направят мястото неатрактивно за тях.

Защо е важно почистването след птици

Хората от бригада на чистачите идват с необходимото оборудване и препарати. Работата започва със събиране на фекалиите в специални чували. Следва извозване на събраното до депото. Изхвърлянето на фекалиите се прави според изискванията. Почистването продължава с измиване на замърсените зони. Чистим каквито и да било зони като гаражи, дворове, тавани и т.н. Дезинфекцията е последната стъпка, за да няма следи от бактерии.

Чистачите ни за тази работа имат нужната екипировка и препарати. Работата се прави бързо и качествено. Важно е всичко да бъде почистено на време, за да няма проблеми в бъдеще. Извозваме боклуците до депото и не оставяме нищо след себе си. Всичко става по най-лесния начин за клиентите, като се разчита на чистачите ни за всяка стъпка от процеса.

Винаги може да се разчита на добрите чистачи от Чистачи Бг. Товарим и транспортираме всичко, което трябва да бъде изчистено след птиците. С тези лесни стъпки се изгражда доверие и хората могат да се чувстват спокойни, че работата е свършена както трябва.

Често задавани въпроси – Защо е важно почистването след птици

Какво включва почистването след птици?

Почистването след птици включва събиране на фекалии и пера. Хората от бригада на чистачите го правят с подходящи чували и препарати. След това извозваме събраното до депо за отпадъци. Всичко се дезинфекцира за да няма бактерии. Измиваме и замърсените зони с подходящи препарати.

Как се справяте с миризмите?

Миризмите от фекалиите на птиците са неприятни. Хората от бригада на чистачите използват специални препарати за премахване на миризми. След като се почисти и дезинфекцира, миризмата изчезва. Извозваме всичко събрано до депото. Така мястото остава чисто и без миризми.

Как се предотвратява връщането на птиците?

След почистването, се правят стъпки за предотвратяване на ново нашествие. Използват се различни методи за защита. Разчитайте на чистачите за това. Нанасяме препарати и поставяме бариери. Така мястото става неатрактивно за птиците.