Продължете към съдържанието

Извозване на строителни отпадъци в Столицата 0888 455 455

Трудно е да се накарате да започнете с ремонта у дома, но един път стартирал, трябва да действате експедитивно без да се отклонявате. Това може да стане, ако добре организирате всичко по извозване на строителни отпадъци след ремонта. Добре е предварително да организирате изхвърлянето на дограма и строителен отпадък. Натрупването на строителни отпадъци и остатъци от дограма, ще затрудни работата на строителите. Затова предварително се обадете на хамалите. Те ще ви докарат контейнер за строителни отпадъци, в който да изхвърляте по всяко време генерираните боклуци.

Извозване на строителни отпадъци в Столична Община

Всеки един ремонт прави големи количества боклук, особено валидно е това за смяната на стара дограма, врати, окабеляване, махане на излишни стени и др. Този боклук трябва своевременно да се извозва и изхвърля в депото за строителни отпадъци. Осигурявайки контейнер за тези отпадъци, хамалите ще имат грижата да го подменят след като бъде напълнен и ще докарат нов.

Регулярното изнасяне и извозване на строителните отпадъци е от значение и за избягване на замърсяването на околните помещения. Хамалите ще ви снабдят с подходящи полиетиленови отпадъци, в които да събирате по-дребните строителни отпадъци и да ги складирате на подходящо място, откъдето след това хамалите ще ги вземат и извозят до депото за утилизация.

Не се заемайте сами с извозване на строителни отпадъци и изхвърляне на стара дограма.

Хамалите добре знаят и могат качествено да се справят с демонтирането и изхвърлянето на старата и ненужна дограма. Те безпроблемно ще съберат и строителните отпадъци, за да ви освободят достатъчно място за продължаващия ремонт.

Извозва строителни боклуци

Бъдете сигурни, че услугата на хамалите ще ви излезе много по-изгодна и евтина от варианта сами да се заемете с изхвърлянето на дограмата и строителните отпадъци. Ако натоварите чувалите с отпадъците, ще съсипете тапицерията си. След това и автомивката няма да може да ви помогне. Извозването на строителен отпадък до депото ще ви струва пари. За да можете да оставите отпадъците в депото трябва да платите такса. Хамалите имат договорни отношения с депото за утитлиация, затова не се налага да плащат всеки път, когато оставят отпадък.

Тъй като строителните материали и отпадъци съдържат редица вредни за природата вещества, не можете да ги изхвърляте, където ви падне, а още повече в контейнера  за битови отпадъци. Това със сигурност ще ви навлече редица неприятности, най-малката от които е солена глоба от общината.

Ще пропуснете тези неприятни изживявания, ако се обърнете към хамалите и предпочетете тяхната професионална услуга. Те бързо ще ви отърват от ненужните строителни отпадъци и старата дограма и ще ви предоставят достатъчно свободно място за продължаващия ремонт.