Продължете към съдържанието

Почистване на клошарско жилище

Много хора се замислят, какво точно представлява услугата за почистване на клошарско жилище и какво точно е включено в почистването. Сега ще се спрем именно на този въпрос, за да няма колебания у никого, преди да наемете фирма по почистване на клошарско жилище:

Почистването след клошари зависи от вашите желания, както и от състоянието на дома. Незаменима стъпка в почистването на стаята е дезинфекцията и след това изхвърлянето на боклука. Тук е важно да проумеете и да не се опитвате да спасявате дрехи, интериорни предмети и дори мебели, тъй като продължителната експлоатация при нехигиенични условия всъщност сама по себе си е източник на инфекция. Тя е зона с неприятна, задушаваща миризма, която ще обезсили всички усилия. Не е нужно да търсите превозвач, който да пътува до сметището. С наемането на услуга почистване на клошарско жилище ще ви помогнем да разрешите този проблем. Ние ще организираме целия набор от необходима работа. Почистване след клошари, самотници или алкохолици.

Почистването на изоставен дом може да включва следното:

Почистване след алкохолици;

сортиране, изнасяне, извозване на боклук;

ако е необходимо, третирания срещу насекоми;

в зависимост от ситуацията – демонтаж, отстраняване на неизползваеми мебели, химическо чистене;

отстраняване на биологични замърсители;

задължителна дезинфекция;

почистване, дезинфекция на баня и тоалетна;

химическо чистене на стени, тавани;

измиване, дезинфекция на кухня;

измиване на прозорци, подове;

при необходимост измиване или демонтиране на врати и первази.

Услугата почистване на апартамент след клошари

Това не е пълен списък с услуги. Ако имате нужда от допълнителна работа, всички въпроси ще бъдат решени бързо и приемливо и за двете страни. Почистването на трудно замърсени апартаменти в нашата фирма се извършва от опитни специалисти, използващи специално оборудване и инструменти, почистване след клошари, самотници или почистване на апартамент след алкохолици.

Може да поръчате почистване във фирмата ни по всяко удобно за вас време, като се обадите на посочените номера или направите заявка на уебсайта на chistachi.bg.

Как се изчисляват разходите за почистване на клошарско жилище

Цената за почистване се изчислява индивидуално и зависи от много фактори:

площта на стаята;

количеството боклук, необходимостта от сортирането му, търсене на важни документи;

извозване на боклук и мебели;

демонтиране на покрития, подготовка на апартамента за ремонт;

контрол на вредителите и др.

Може да поръчате почистване на клошарско жилище, през нашия уебсайт chistachi.bg или по телефона, или да оставите данни за обратно обаждане.

Мениджърът ще може да оцени обема и разходите за работа след телефонен разговор, преглед на изпратените снимки или след пристигане на мястото. Посещението на мениджъра за оценка и консултация е безплатно. Крайната цена на услугата се договаря с клиента – всичко се обсъжда с нас.

В случай на контакт с нас, компанията ще предостави значителни отстъпки за почистването, измиване на прозорци след приключване на козметичния ремонт. Ние не задаваме излишни въпроси, ние се отнасяме към трудната ситуация с разбиране и така, ще доведем вашите помещения до приемливо състояние в най-кратки срокове. Домът ви ще стане годен за живеене. Почистване след клошари, почистване след самотници, почистване на апартамента след пияници, всичко това са само малка част от неприятните задължения, които чакат вас, а вие може да прехвърлите на нас. Ние от chistachi.bg ви очакваме!

Почистване на клошарско жилище