Продължете към съдържанието

Извозване на отпадъци

Нашата бригада от опитни чистачи предлага изнасяне на отпадъци от имоти в София. Няма нужда да се тревожите как ще се справите с боклуците. Хората от бригада на чистачите са тук, за да помогнат. Нашата задача е ясна – извозване на всичко ненужно, бързо и ефективно.

Изнасяне на отпадъци от имоти в София - бързо и лесно

Нашите услуги по изнасяне на отпадъци от имоти в София

 1. Събиране на отпадъците. Първо всичко се събира в наши чували, за да е чисто и подредено. Чистачите ни за това са специално обучени.
 2. Товарене на камиона. След като е събрано всичко, товарим камиона. Товаренето е важно, за да няма изпуснати отпадъци.
 3. Извозване до депото. Камионът се кара директно до депото. Там изхвърляме и депонираме отпадъците, както е по правилата.
 4. Помитане и измиване. Ако е нужно, помитаме и измиваме с препарати, за да оставим мястото чисто. Това е част от услугата и се прави по искане на клиента.
 5. Дезинфекция. Когато е нужно, правим дезинфекция. Това е важно, ако има опасни или неприятни материали.
Изнасяне на отпадъци от имоти в София - професионален подход

Изнасяне на отпадъци от имоти в София

Чистачите ни за извозване на отпадъци са бързи и изпълнителни. Когато има нужда от бърза реакция, разчитайте на чистачите. Бригадата ни работи на високо ниво и винаги изпълнява задачите с усмивка. От изнасяне на стари мебели до изхвърляне на строителни отпадъци – всичко се прави професионално.

Работата започва със събиране на отпадъците, после натоварваме камиона. След това отпадъците се извозват до депото. Ако има нужда, чистачите помитат и дезинфекцират мястото. Целият този процес се извършва според закона.

Допълнителни услуги

 • Събиране на стари мебели. Хората от бригада на чистачите са готови за всякакви стари мебели, които се трупат в дома ви. Стари гардероби, дивани, маси – всичко се събира в чували, товарим камиона и извозваме до депото. Няма нужда да се мъчите с тежкото, чистачите ще го свършат.
 • Изнасяне на електроуреди. Чистачите ни за изнасяне на електроуреди ще ви спестят усилията и нервите. Стари хладилници, перални, печки – всичко се товари на камиона и изхвърляме на подходящо място. Електроуредите не са проблем за бригадата.
 • Изхвърляне на строителни отпадъци. След ремонт остават много строителни отпадъци. Хората от бригада на чистачите се грижат за това. Всички строителни материали се събират, товарим камиона и извозваме до депото. Няма да остане нищо на мястото.
 • Помитане и дезинфекция. Ако има нужда от чистене след изнасяне на отпадъци, помитаме и дезинфекцираме мястото. Това включва и измиване с препарати, за да е всичко както трябва. Чистачите ни за това са професионалисти и се справят бързо.
 • Извозване на градински отпадъци. Листа, клони, треви – всичко това може да се натрупа в градината. Чистачите ни за градински отпадъци ще се справят с това. Събират се в чували, товарим камиона и извозваме до депото. Градината ще е чиста и подредена.
 • Изхвърляне на опасни отпадъци. Опасни отпадъци като химикали и батерии не са проблем за чистачите. Събират се по специален начин, товарим камиона и извозваме до депо, което приема такива отпадъци. Важно е да се направи както трябва и чистачите знаят как.
Изнасяне на отпадъци от имоти в София - качествено обслужване

Често задавани въпроси – Изнасяне на отпадъци от имоти в София

Колко време отнема изнасянето на отпадъците?

Времето зависи от количеството отпадъци и достъпа до имота. Обикновено отнема няколко часа. Нашата бригада с много чистачи работи бързо. При големи обекти може да отнеме повече време.

Какво включва услугата за изнасяне на отпадъци?

Услугата включва събиране на отпадъците, товарене на камиона и извозване до депото. Също така се прави помитане и дезинфекция, ако е нужно. Няма нужда да се притеснявате за нищо.

Може ли да се изнесат големи предмети като мебели?

Да, изнасянето на мебели е част от услугата. Хората от бригада на чистачите ще съберат и натоварят всичко. Стари гардероби, дивани и маси не са проблем. Всичко се извозва до депото.

Какво се прави със строителните отпадъци?

Строителните отпадъци се събират в чували и се товарят на камиона. После се извозват до специално депо. Чистачите се грижат всичко да е по правилата. Няма да остане нищо на мястото.

Как се справяте с опасни отпадъци?

Опасни отпадъци като химикали и батерии се събират по специален начин. Товарим ги на камиона и извозваме до подходящо депо. Важно е да се направи както трябва. Чистачите знаят как да се справят. Всичко се прави безопасно и професионално.

Специални услуги за запустели и наследствени имоти

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се извършва дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие. След това се събират боклуците и фекалиите в капсули за опасни отпадъци. Мебелите, които не могат да се спасят, се демонтират и изхвърлят. Обезмирисяването се прави с професионален аерозол, след което се дезинфекцират стени, тавани и подове.
 • Почистване на къщи и гаражи. Събиране на всичката покъщнина в здрави чували и изнасяне до камиона. Демонтаж на старите мебели, които ще се изхвърлят на депото. Товарене на покъщнината и мебелите, след което всичко се кара до депото за боклук. Целта е да се съберат и изчистят всички боклуци и стари мебели.
 • Събиране на животински трупове. Преди работа се прави дезинфекция с препарати, които имат бактерицидно и вирусоцидно действие. Разложените животински трупове се капсулират като опасни био отпадъци. Почистване на кръв, червеи и трупни останки, след което демонтаж и извозване на засегнатите мебели. Измиване с много силни препарати и обезмирисяване с професионален аерозол.

Още специални услуги за складове, магазини, офиси и битови отпадъци

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Всички бракувани стоки, боклуци и оборудване се събират. Изнасяне на най-малките боклуци, след това стоките, които са бракувани, и най-накрая мебелите. Всички отпадъци се товарят в подходящи камиони за смет. Извозване до предназначените места за рециклиране, унищожение или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготовка със здрави ръкавици и дрехи за събиране на разнородни битови отпадъци. Всички боклуци се събират по чували и се изнасят до контейнер или камион, в зависимост от вида на отпадъците. Каране на всички боклуци до депото за унищожение или рециклиране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Първо се прави дезинфекция, ако апартаментът е много мръсен, за защита на населението и работниците. След това се сортират отпадъците по чували за изхвърляне. Изнасяне и товарене в камиона, извозване до подходящо депо. Накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани и подове.