Продължете към съдържанието

Почистване на силно замърсено жилище

Почистване на силно замърсено жилище може да има няколко извънредни случая. Тук съвсем не става дума за рутинни почиствания и хигиенизиране. Тук  говорим за нуждата от наемане на професионален екип по почистване с дезинфекция. Такива услуги предлага нашата фирма CHISTACHI.BG. Ето и случаите, в които най-много се налага да ни наемете:

Почистване на апартамент след смърт: какво да правя и при кого да отида?

В помещенията, където е имало болен или починал човек, обикновено се усеща специфична миризма, която се нарича „трупна“. Факт е, че след смъртта на човек тялото му започва да се разлага и произвежда химически секрети, които създават неприятна миризма. След известно време бактериите започват да ускоряват процеса на разлагане и след няколко часа неприятната миризма се разпространява в цялата стая. Ако тялото лежи повече от ден, миризмата ще бъде много силна и особено неприятна.

Защо е необходимо да се свържете с нашите специалисти по почистване на силно замърсено жилище?

Да се ​​отървете от отвратителния аромат в жилищните площи няма да е толкова лесно, колкото изглежда. Измиването на пода, проветряването на стаята и дори тук няма да помогне, защото трябва да премахнете самия източник на миризма. Това изисква специални почистващи препарати и професионално оборудване. Оттук следва, че за цялостно премахване на миризмата е по-добре да се направи от нашите специалисти.

Почистването на стаята, в която се е намирал починалият е специфично занимание, което изисква интегриран подход. Такива услуги се предоставят от почистващи, санитарни и епидемиологични компании, каквато е и нашата. Те разполагат с всички необходими инструменти за цялостното почистване на помещенията. Нашите момчета вършат работата си ефективно и дават гаранция за премахване на последиците от разлагането. Поръчването на услугите е мярка за сигурност. Често се случва починалият да е бил болен от тежко заболяване. Много болести са с инфекциозен характер, така че не може без хигиенизиране на помещенията.

Етапи на работа с CHISTACHI.BG

Етап 1. Дезинфекция на помещенията

Санитарно-епидемиологичната компания се нуждае от дезинфекция на помещенията. В случай на трупна миризма, това е най-важната част от почистването. Всички мебели, всички повърхности и предмети в стаята се обработват със специални реактиви, които елиминират вредните бактерии, убивайки неприятната миризма. Професионални дезинфекционни услуги от CHISTACHI.BG се извършват изключително отговорно, в целия регион на София.

Служителите ни започват почистването, като изследват конкретно място, където е бил починалият: мебели, под, водопроводни инсталации и други. Специалистите търсят различни пукнатини, в които би могла да попадне течност и разглобяват покритията ако се налага. Всички предмети (дрехи , килими, завеси, меки играчки), които са успели да поемат миризмата на разлагане се отстраняват. Ако могат да бъдат третирани се изпращат на химическо чистене. Ако ситуацията е много лоша и предметите не могат да бъдат почистени, те просто се изгарят. Методите се прилагат както при почистване на апартамент така и при почистване на къща след смърт или отрупана с боклук.

Етап 2. Почистване на помещенията

След като всички ъгли на апартамента са добре обработени от нашата фирма, екипът ни с внимателно подбрани служители, отговорно ще подходи към задачата си и бързо ще премахне натрупаните отломки и мръсотия от помещенията. Фирмата притежава цялото необходимо оборудване за висококачествено почистване. В помещенията ще бъде извършено цялостно почистване, използваме специална екипировка и средства за безопасност. За всякакви въпроси не се колебайте да ни се обадите на телефон – 0888 455 455.

Етап 3. Отстраняване на „миризмата“ след почистване на силно замърсено жилище

Важно е да запомните, че премахването на „миризмата от смърт“ може да бъде премахнато само със суха мъгла. Сухата мъгла е дим, който попада във всички части на стаята. Изхвърля неприятна миризма, която е попаднала в порите на повърхностите. Премахването на миризми от въздуха е бързо и трайно. След третиране със суха мъгла неприятните миризми ще бъдат премахнати.

Не забравяйте, че всички етапи на работа са много важни, без тях няма да е възможно да се постигне максимален резултат от почистването и да се премахне упоритата „миризма“.

За всякакви въпроси, не се колебайте да ни търсите на 0888 455 455.

Почистване на силно замърсено жилище