Почистване на апартамент

Извозване на боклук и мебели с почистване - контакти

Почистване на апартамент с чистачи – хамали

В живота на всеки настъпва момент, в който трябва да се справя с камарите отпадъци в жилището, останали в резултат от различни дейности. Затова погледнете нашите ценови предложения и конкретните цени за извозване на мебели и боклук. Кога и на вас може да се наложи да ползвате услугите по почистване на апартамент отрупан с отпадъци, вижте сега:

Когато правим козметичен ремонт или кардинални основни ремонти с рушене на стени и прегради, къртене на под, мазилки, смяна на ВиК или ел. инсталации се налага да търсим услуги почистване на апартамент отрупан с отпадъци.

След ремонтните дейности остават много прах и отломки. Можете сами да почистите стените и подовете, а професионалистите ще ви помогнат да се справите с остатъците от цимент по повърхностите и да си осигурите безупречна чистота.

Нашата фирма chsistachi.com предлага услуги по почистване на апартамент отрупан с отпадъци от години. Имаме богат опит в почистването на всякакви повърхности и всякакви замърсявания. Ние ще извършим пълно почистване след клошар или след болен човек. Можем да почистим след строителство в цялата къща или апартамент. Нашите служители своевременно ще подредят нещата във всички стаи. Гарантираме, че ще останете доволни от резултата и свършената работа!

Какво е включено в услугата?

Събиране с последващо извеждане на дребните строителни отпадъци;

Отстраняване на прах от всички открити повърхности с помощта на професионална техника;

Отстраняване на отломки и фини частици като лепяща лента, фугираща смес, лепило, шпакловка, боя;

Старателно почистване с извозване на всичко излишно с помощта на професионални хамали;

Демонтаж и с извозване на всякакви мебели;

Извозване на строителен отпадък, събран в чували за смет;

Комплексно почистване на всички терени;

Колко струва почистването след ремонт и строителство?

Разходите за почистване на апартамент след ремонт и строителство се изчисляват индивидуално. Цената зависи от много фактори, включително общата площ, сложността на работата, степента на замърсяване и т.н. Като се свържете с нас, може да сте сигурни, че ние ще предложим адекватна цена на услугата и ще извършим работата с високо качество. За да изчислите пълната цена на услугата, наш специалист трябва да огледа обекта по всяко време, удобно за вас. Всички услуги се предлагат в рамките на града и огледа струва безплатно. Не се колебайте да задавате своите въпроси, относно предлаганите от нас услуги на посочените телефони за контакт или на контактната форма.

Почистване на апартамент отрупан с отпадъци е само малка част от това, което може да поръчате от нас – chsistachi.com!

Почистване на апартамент отрупан с отпадъци

Be the first to comment

Leave a Reply

E-mail адресът Ви няма да бъде публикуван


*