Продължете към съдържанието

Ефективно почистване

Почистване на фекалии с внимателен подход е услуга, която Чистачи Бг върши с голямо внимание. Важно е да се следват някои стъпки, за да е чисто и безопасно за всички. Нашата бригада знае как да се справи с всяка ситуация, така че клиентите да са спокойни. Извършва се почистване на всякакъв вид фекалии, включително на гълъби, домашни любимци и т.н.

Почистване на фекалии с внимателен подход: Дезинфекция и събиране

Нашите услуги по почистване на фекалии с внимателен подход

 1. Премахване на боклуци. Чистачите ни заемат се с изнасяне на всички замърсени неща, като използват специални чанти и инструменти.
 2. Измиване и дезинфекция. След като всичко е изчистено, мястото се минава с препарати, за да се убият всички микроби.
 3. Извозване на боклуци. Всичко събрано се товарим в камиона и извозваме до депо за отпадъци.
 4. Финално почистване. Накрая се минава пак, за да се уверим, че всичко е чисто.
 5. Проверка. Ръководителят на екипа проверява дали всичко е направено както трябва.

Почистване на фекалии с внимателен подход

Почистването на фекалии с внимателен подход е много важно, за да може проблемната зона отново да стане използваема и чиста. Чистачите ни първо премахват фекалиите със защитни облекла и специални инструменти. След това се прави дезинфекция с препарати, за да се убият всички микроби. Извозваме всички боклуци до специални депа. Изнасянето на боклуците се прави внимателно, за да не се разнася мръсотия. Разчитайте на чистачите за всяка стъпка, защото те знаят как да изпълнят задачите с грижа.

Нашата бригада работи бързо и ефективно, за да е чисто и безопасно за всички. Всеки от екипа е обучен да се справи с всякакви ситуации, колкото и да са трудни. Да изградим доверие е нашата цел, защото знаем колко е важно да се разчита на професионалисти за такива задачи. Чистачите знаят какво правят и могат да изпълнят всяка задача с грижа и внимание към детайлите.

Допълнителни услуги

 • Събиране на битови отпадъци. Събиране на битови отпадъци от домовете е важна услуга, която Чистачи Бг предлага. Хората от бригада на чистачите идват до вашия дом и извозват всички отпадъци. Изхвърлянето на боклука става бързо и лесно, като чистачите използват специални чували и контейнери. Разчитайте на чистачите за тази задача, защото те знаят как да го направят без проблеми.
 • Изнасяне на стари мебели. Изнасянето на стари мебели е друга важна услуга. Нашата бригада идва до вашия дом и изнася всички стари мебели, които вече не са нужни. Извозваме мебелите до депо за отпадъци, където се рециклират. Чистачите работят бързо и внимателно, за да не повредят нищо в дома ви.
 • Почистване след ремонт. Почистване след ремонт е трудна работа, но чистачите ни знаят как да се справят. Хората от бригада на чистачите изнасят всички строителни отпадъци и минават мястото с препарати, за да бъде чисто и готово за ползване. Извозваме всички боклуци до депо за строителни отпадъци. Разчитайте на чистачите да оставят дома ви в отличен вид след ремонта.

Различни видове почиствания

 • Почистване на дворове. Почистване на дворове е услуга, която включва изнасяне на всички видове боклуци от вашия двор. Чистачите ни събират листа, клони, стари мебели и други отпадъци. Извозваме всичко до депо за зелени отпадъци. Нашата бригада с много чистачи работи бързо и ефективно, за да направи двора ви чист и подреден.
 • Почистване на мазета и тавани. Почистването на мазета и тавани е важно за поддържане на дома ви чист. Чистачите ни за почистване идват до вашия дом и изнасят всички ненужни неща от мазетата и таваните. Извозваме боклуците до депо за отпадъци. Добрите чистачи знаят как да направят тази работа бързо и без проблеми.
 • Почистване на гаражи. Почистването на гаражи е услуга, която включва изнасяне на всички стари и ненужни неща от гаража. Хората от бригада на чистачите събират всичко и го товарим в камиона. Извозваме отпадъците до депо за рециклиране. Разчитайте на чистачите за да направят гаража ви чист и подреден
Почистване на фекалии с внимателен подход: Почистване на складове и офиси

Често задавани въпроси – Почистване на фекалии с внимателен подход

Колко време отнема почистването на фекалии?

Времето зависи от размера на замърсеното място. Обикновено отнема няколко часа. Хората от бригада на чистачите работят бързо и ефективно. Почистването включва премахване на отпадъци, дезинфекция и финално почистване. Чистачите се стараят да завършат работата в рамките на един ден.

Какви препарати се използват за дезинфекция?

Използват се професионални препарати. Те са силни и убиват всички микроби. Чистачите носят защитни ръкавици и маски. Препаратите са безопасни за хора и животни. Разчитайте на чистачите за правилния избор на препарати.

Какво се случва с отпадъците след почистването?

Отпадъците се товарим в камиона. След това се извозваме до лицензирано депо. Там се изхвърлят и рециклират, ако е възможно. Чистачите се грижат за правилното извозване на всички отпадъци. Това гарантира, че всичко е безопасно и законно.

Колко струва почистването на фекалии?

Цената зависи от размера и сложността на почистването. Включва труд, материали и транспорт. Обсъжда се предварително с клиента. Чистачите дават точна оферта преди да започнат работа. Разчитайте на чистачите за справедлива и разумна цена.

Какво трябва да се направи преди да дойдат чистачите?

Трябва да осигурите достъп до замърсеното място. Премахнете всички лични вещи от зоната. Информирайте чистачите за всякакви специфични изисквания. Оставете мястото на тях, те знаят как да се справят. Чистачите ще се погрижат за всичко останало.

Дискретни услуги за почистване

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се прави дезинфекция с препарати, които убиват всички микроби. След това се събират боклуци, фекалии и напикано в капсули. Демонтират се старите мебели и се изхвърлят. Накрая се обезмирисява помещението и пак се дезинфекцира.
 • Почистване на къщи и гаражи. Първо се събират всички боклуци и покъщнина в здрави чували. След това се демонтират старите мебели и се изхвърлят. Всичко се товарим в камиона и се извозваме до депото. Накрая се изчистват останалите боклуци и стари мебели.
 • Събиране на животински трупове. Услугата включва дезинфекция преди работа с препарати, които убиват всички микроби. Капсулират се разложените животински трупове и други опасни отпадъци. Почистват се кръв, червеи, мухи, фекалии и останки от трупове. Изхвърлят се боклуци и се демонтират неспасяеми мебели и настилки. Накрая се измива с много силни препарати и се обезмирисява с аерозол.

Специални услуги за почистване

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо се събират всички стоки за изхвърляне, боклуци, оборудване, стари мебели и електроника. След това се изнасят малките боклуци, после стоките и най-накрая мебелите. Всичко се товарим в камиони и се извозваме. Боклуците се карат за рециклиране, унищожение или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвят се здрави ръкавици и дрехи за събиране на битовите отпадъци. Всички боклуци се събират в чували и се изнасят до контейнер или камион. След това се извозват до депото за унищожение или рециклиране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Включва почистване на апартаменти според случая. Ако апартаментът е мръсен, се прави дезинфекция преди, по време и след работа. След това се сортират отпадъците в чували и се изнасят до камиона. Извозват се до депото и накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани и подове.