Продължете към съдържанието

Чистене след гълъби

Предлагаме почистване след гълъби с бързи методи и срокове, за да се махнат гадостите и мръсотиите, които остават след тях. Тази работа не е само да изметеш малко перушина, а да го направиш така, че мястото да блести. Може да разчитате на нашите услуги. Освен почистването след гълъби, предлагаме много различни видове услуги като почистване на много мръсни жилища, почистване след пожар, след наводнение и т.н.

Почистване след гълъби с бързи методи и срокове – премахване на отпадъци

Бързи методи и срокове за почистване след гълъби

 1. Измитане на мръсотии. Първо се метат всичките боклуци и пера, дето са оставили гълъбите. Това става бързо и не остава нищо след себе си.
 2. Изхвърляне на отпадъци. Всичките боклуци се събират в наши чували и се изхвърлят където трябва. Няма да ги оставим да се мотаят.
 3. Дезинфекция. След като се махнат видимите мръсотии, се минава с дезинфектант, за да няма зарази и миризми.
 4. Измиване с препарати. Ако има много мръсотия, се измива с препарати, за да стане всичко чисто и светещо.
 5. Извозване на боклуците. Накрая всичко се товари в камиона и се извозва до депото за отпадъци.

Допълнителни услуги

 • Събиране на стари мебели. Става дума за тия стари дивани, шкафове и маси дето вече не ти трябват. Чистачите ни за тая работа идват, вдигат всичко и го товарят в камиона. Извозваме го където трябва, за да не ти се мотаят боклуци вкъщи.
 • Изхвърляне на електроуреди. Хладилници, перални, телевизори – всичко, което не бачка вече. Бригадата идва, изнасяме го и го товарим. След това извозваме старите уреди на правилното място за рециклиране, за да не замърсяват околната среда.
 • Събиране на строителни отпадъци. След ремонт остава купчина от строителни боклуци. Професионалните чистачи идват, товарят всичко в камиона и извозваме до депото.
 • Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните често са пълни с ненужни неща. Хората от бригада на чистачите се заемат със задачата, изнасяне на всичко и товарим на камиона. После извозваме отпадъците и оставяме мястото чисто и подредено.
 • Събиране на градински отпадъци. След като си подрязал дърветата или окосил тревата, остава много градински боклук. Чистачите ни събират всичко, товарят го и го извозват. Няма да остане и едно листо.
 • Изхвърляне на големи обеми боклуци. Ако имаш много боклук от някакво голямо почистване или събитие, бригадата с много чистачи се справя с това. Товарим всичко, което трябва да се изхвърли и го извозваме до депото. Работата се върши бързо и както трябва.

Често задавани въпроси – Почистване след гълъби с бързи методи и срокове

Какво включва услугата по почистване след гълъби?

Услугата включва събиране и изхвърляне на всички боклуци, пера и мръсотии. Чистачите ни минават и с дезинфектант, за да няма зарази. След това измиваме с препарати за махане на налепи. Накрая всичко се товарим на камиона и се извозваме. Работата се върши бързо и качествено.

Колко време отнема почистването след гълъби?

Времето зависи от замърсяването и размера на мястото. Обикновено работата се свършва в рамките на един ден. Първо се метат боклуците, после се минава с препарати и дезинфектанти. Всичко се товарим на камиона и се извозваме. Хората от бригадата са пъргави и ефективни.

Какви препарати се използват за почистването?

Използват се специални препарати за дезинфекция и почистване. Те махат налепи и гадости, оставени от гълъбите. Всички препарати са безопасни за хората и околната среда. Чистачите ни ги ползват правилно и ефективно. След тях няма да остане нищо мръсно или заразно.

Какво става с боклуците, които се събират?

Всички боклуци се събират в наши чували и се товарим на камиона. След това се извозваме до депото за отпадъци. Там се рециклират или депонират правилно. Нищо не се оставя на място или се изхвърля незаконно. Чистачите ни работят по регламентите и законите.

Как да се уверя, че работата ще бъде свършена качествено?

Хората от бригада на чистачите имат опит и знаят как да вършат работата. Всички дейности се извършват стриктно и внимателно. Използват се правилните препарати и техники за почистване. Работата се следи и проверява на място. Може да разчитайте на чистачите за качествена услуга.

Почистване след гълъби с бързи методи и срокове – дезинфекция и обезмирисяване

Специални услуги за почистване и извозване

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се прави дезинфекция с препарати, които убиват всякакви бактерии и вируси. После се събират всички боклуци, фекалии и напикано в капсули за безопасно изхвърляне. След това се демонтират мебели, които не могат да се спасят и се изхвърлят. Обезмирисява се помещението с професионален аерозол, а накрая пак се дезинфекцират стени, тавани и подове.
 • Почистване на къщи и гаражи. Събира се всичко ненужно в чували и се изнася до камиона. Демонтират се стари мебели и се изхвърлят в депото. След това се товарят всички събрани боклуци и мебели и се извозват. Почистването включва събиране и изчистване на всички боклуци и стари мебели.
 • Събиране на животински трупове. Първо се дезинфекцира с препарати, които убиват бактерии и вируси. Капсулират се опасните биологични отпадъци и разложените животински трупове. Почистват се кръв, червеи, мухи, фекалии и трупни останки. Изхвърлят се боклуците, демонтират се засегнатите мебели и настилки. Накрая се измива с препарати и се обезмирисява с професионален аерозол.

Още специални услуги за почистване и извозване

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Събират се всички бракувани стоки, боклуци, оборудване, стари мебели и електроника. Изнасят се първо малките боклуци, после бракуваните стоки и най-накрая мебелите. Всички събрани отпадъци се товарят на камиона за смет. Накрая всичко се извозва за рециклиране или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготовката започва със здрави ръкавици и дрехи. Събират се всички боклуци по чували и се изнасят до контейнер или камион. Боклуците се карат до депото за унищожение или рециклиране. Процесът зависи от вида на отпадъците.
 • Еднократно почистване на апартамент. Ако апартаментът е много мръсен, първо се прави дезинфекция. След това се сортират отпадъците по чували за изхвърляне. Чувалите се изнасят, товарят се на камиона и се извозват до депото. Накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани, подове и ламперия.