Продължете към съдържанието

Пожарът стана – сега какво?

Предлагаме почистване след пожар с ефективни решения. След като се случи пожар, мястото изглежда като бойно поле. Въпреки това, колкото и безнадеждна да изглежда ситуацията, нашата бригада от добри чистачи идва и почиства всичко. Много е важно да се махнат всички следи от огъня и пушека, за да се върне нормалното състояние на помещението.

Почистване след пожар с ефективни решения

Нашите ефективни решения за почистване след пожар

Първо се махат всички изгорели предмети и отломки. Хората от нашата бригада ще извозят всички боклуци и изгорели вещи. Всичко се товари в чували и камионите го изхвърлят на депото. Второ, премахваме саждите и пушека от стените и таваните. За тази цел се използват специални препарати и машини, които изчистват дълбоко. Трето, измиваме подовете и прозорците, за да премахнем всякакви следи от пожар. Тук се използват силни препарати и много вода. Четвърто, дезинфекцираме всичко, за да няма никакви остатъци от вредни вещества. И пето, проветряваме и ароматизираме помещенията, за да се махне неприятната миризма.

Почистване след пожар с ефективни решения

Нашата бригада с много чистачи е винаги на линия за вас. Хората от бригадата са бързи и знаят какво правят. Когато става въпрос за почистване след пожар, всичко е въпрос на добра организация и точни действия. Първо се махат всички големи отломки и изгорели вещи. След това идва ред на фините частици и саждите, които се почистват с мощни прахосмукачки и специални машини. Когато подовете и стените са чисти, идва ред на дезинфекцията. Това е много важно, за да се премахнат всички вредни вещества, които може да са се образували по време на пожара. Най-накрая, проветряваме и ароматизираме помещенията, за да е свежо и приятно.

Разчитайте на нашата бригада за тази работа. Изпълняваме дадената задача с усмивка и професионализъм. Извозваме боклука, изнасяме всичко ненужно и изхвърляме отпадъците. Така се изгражда доверие с клиентите и работата върви гладко и без проблеми. Винаги сме тук, за да помогнем.

Допълнителни услуги

 • Извозване на стари мебели. Когато мебелите са вече ненужни, трябва да се махнат. Бригадата идва, разглобява ги и ги товари в камиона. Стари дивани, гардероби и маси – всичко отива на депото. Така мястото става чисто и просторно.
 • Изнасяне на строителни отпадъци. След ремонт остават купища боклуци. Няма нужда да се тревожите. Хората от бригадата събират всички строителни отпадъци и ги изхвърлят. Тухли, мазилка и керемиди – всичко отива в камиона. След това теренът е чист и готов за нови проекти.
 • Изхвърляне на електроуреди. Старите електроуреди заемат място. Бригадата ги взима и ги извозва до депо за рециклиране. Хладилници, перални и телевизори – всичко се товари и изхвърля. Така няма риск и мястото е по-чисто.
 • Почистване на мазета и тавани. Мазетата и таваните често се задръстват с ненужни неща. Бригадата идва и изнася всичко ненужно. Стари вещи, мебели и боклуци – всичко отива на депото. След това тези места стават чисти и използваеми.
 • Почистване след наематели. Наемателите често оставят боклуци. Бригадата почиства всичко. Изнасяне на стари мебели, почистване на подове и стени. Всичко става чисто и готово за нови наематели. Така няма главоболия за собствениците.
 • Почистване на дворове и градини. Дворовете и градините често се затрупват с отпадъци. Бригадата почиства и изнасяме всичко ненужно. Стари клони, листа и боклуци – всичко отива на депото. След това градината е чиста и готова за ползване.

Често задавани въпроси – Почистване след пожар с ефективни решения

Какво се прави първо при почистване след пожар?

Първо се махат всички изгорели предмети и отломки. Товарим камиона с всичко ненужно и изгоряло. След това изхвърляме всичко на депото за отпадъци.

Как се премахват саждите от стените?

Саждите се махат с мощни прахосмукачки и специални препарати. Стените се почистват дълбоко, за да няма следи от пушек. Използват се машини, които чистят и дезинфекцират.

Колко време отнема почистването след пожар?

Времето зависи от големината на помещението и щетите. Обикновено почистването трае от няколко часа до цял ден.

Как се маха миризмата на пушек?

Проветряваме и ароматизираме помещенията. Използват се специални ароматизатори и машини. Миризмата на пушек изчезва напълно след обработката.

Какво се прави с боклуците след почистването?

Боклуците се товарят в камиони и се изхвърлят на депото. Всичко се събира в чували и се транспортира. Няма останки и всичко се изхвърля правилно.

Почистване след пожар с ефективни решения: Завършващи стъпки

Специални услуги за почистване след особени случаи

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се прави дезинфекция с препарати за бактерии, туберкулоза, вируси и гъби. След това се събират боклуците, фекалиите и урината в капсули. Демонтираме мебели, които не могат да се спасят и ги изхвърляме. След това обработваме помещението с професионален аерозол и накрая пак дезинфекцираме стени, тавани и подове.
 • Почистване на къщи и гаражи. Започваме със събиране на всичката покъщнина в чували и изнасяме до камиона. След това демонтираме мебелите, които трябва да се изхвърлят. Товарим покъщнината и мебелите и ги караме до депото за боклук. Накрая се изчистват боклуците и старите мебели.
 • Събиране на животински трупове. Почистване след разлагане на животински трупове включва дезинфекция преди работа. Капсулират се опасните био отпадъци и разложените трупове. Почистват се кръв, червеи, мухи и фекалии. Изхвърлят се боклуци, демонтират се засегнати мебели и настилки.

Допълнителни услуги за специфични нужди

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо се събират всички бракувани стоки, боклуци, оборудване и стари мебели. Изнасят се първо най-малките боклуци, после бракуваните стоки и най-накрая мебелите. Всичко се товари в камиони за смет и се извозва за рециклиране или унищожение. Накрая всичко отива по предназначение – рециклиране, унищожение или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се със здрави ръкавици и дрехи за събиране на битови отпадъци. Събират се всички боклуци в чували и се изнасят до контейнер или камион. Товарим ги и ги караме до депо за унищожение или рециклиране. Зависи от вида на отпадъците.
 • Еднократно почистване на апартамент. При еднократно почистване на апартамент се прави дезинфекция преди, по време и след работа. Сортират се отпадъците по чували и се изхвърлят. Изнасят се, товарят в камион и се извозват до депо. Накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани и подове.