Продължете към съдържанието

Чистене на мазета и тавани

Тук предлагаме организирани услуги по почистване на мазета и тавани. Събират се много боклуци, стари мебели и разни ненужни неща. Извършваме пълно почистване докато мазето или таванът светне. Нашата бригада с много чистачи работи бързо и ефективно. Извозваме и изхвърляме всичко, което пречи и заема място. Като хората от бригада на чистачите ще направят всичко както трябва.

Почистване на мазета и тавани - организирани услуги: Професионализъм и бързина

Нашите организирани услуги по почистване на мазета и тавани

 1. Първо обхождане на мястото. Първо се обхожда мястото за да се види какво има за изнасяне. Чистачите ни за разглеждане на всичко и правят план.
 2. Извозване на боклуците. Извозваме всичко, което не трябва. Товарим камиона и караме към депото.
 3. Изнасяне на стари мебели. Изнасяме стари мебели и тежки предмети. Нашите чистачи знаят как да не повредят нищо по пътя.
 4. Чистене и дезинфекция. Когато е нужно, дезинфекцираме и чистим с препарати. Мазетата и таваните стават свежи.
 5. Изхвърляне на строителни отпадъци. Изхвърляме строителни отпадъци, ако има такива. Всичко се събира в чували и извозва.
Почистване на мазета и тавани - организирани услуги: Доверие и сигурност

Почистване на мазета и тавани – организирани услуги

Работата върви бързо и ефикасно. Хората от бригада на чистачите са изключително опитни. Първо се прави оглед, после се извозват всички боклуци. Когато има стари мебели, изнасянето им става внимателно. Чистачите са добре обучени и не чупят нищо. След като всичко е изнесено, се чисти и дезинфекцира при нужда.

Нашата бригада с много чистачи знае как да се справи с всичко. Работата е ясна и лесна. Разчитайте на чистачите за всякакви мазета и тавани.

Допълнителни услуги

 • Събиране на битови отпадъци. Битовите отпадъци са нещо, което се трупа всеки ден. Чистачите ни за събиране на отпадъци идват, товарят и извозват всичко. Не оставяме нищо да се мотае из къщата. Изхвърляме всичко, което трябва.
 • Извозване на стари мебели. Мебели, които са остарели и за нищо не стават, трябва да се махнат. Изнасяне на тях става лесно, защото имаме силни и опитни чистачи. Качваме всичко на камиона и го извозваме към депото.
 • Изхвърляне на електроника. Стара електроника заема място и не върши работа. Извозваме и изхвърляме всичко от телевизори до стари компютри. Хората от бригада на чистачите знаят как да се справят с тази техника.
 • Чистене на строителни отпадъци. След ремонт остава много боклук. Изхвърляме всички строителни отпадъци и оставяме мястото чисто. Товарим камиона и всичко заминава за депото.
 • Дезинфекция и почистване. Когато има нужда от дезинфекция, чистачите ни за дезинфекция и почистване използват специални препарати. Всичко става свежо и без микроби. Правим го бързо и ефективно.
 • Извозване на градински отпадъци. Градината също събира много отпадъци. Извозваме и изхвърляме всички клони, листа и трева. Чистачите ни за градински отпадъци работят бързо и без забавяне.
Почистване на мазета и тавани - организирани услуги: Бързо и ефективно

Често задавани въпроси – Организирани услуги по почистване на мазета и тавани

Как се организира почистването на мазе или таван?

Първо се прави оглед, за да се види колко боклук има. После хората от бригада на чистачите започват да събират и извозват. Всичко се товарим в камиона и го караме към депото. При нужда дезинфекцираме и почистваме мястото. Всичко става бързо и без забавяне.

Колко време отнема почистването на мазе или таван?

Времето зависи от количеството боклук и големината на мястото. Обикновено работата върви бързо, защото чистачите ни са опитни. За малки мазета може да отнеме няколко часа. За по-големи места може да се наложи цял ден. Винаги работим ефективно и без забавяне.

Какви отпадъци се събират при почистване на мазета и тавани?

Събират се всякакви отпадъци – стари мебели, електроника, строителни материали и други. Изхвърляме всичко, което пречи и заема място. Всичко се товарим в камиона и караме към депото. При нужда, разделяме отпадъците за рециклиране. Няма нищо, което да не можем да извозим.

Как се извозват събраните отпадъци?

Извозването става с нашите камиони, които са специално за такива услуги. Товарим всичко в чували и кашони, ако е нужно. Камионът се натоварва и караме към депото. Не подреждаме нищо, защото са отпадъци. Всичко се извозва и изхвърля както трябва.

Колко струва услугата по почистване на мазе или таван?

Цената зависи от количеството отпадъци и големината на мястото. Прави се оглед и се дава точна цена преди да започне работата. Винаги се стараем да предложим добра цена. Плащането става след като всичко е извозено. Няма скрити такси или допълнителни разходи.

Специални услуги за почистване

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се прави дезинфекция с препарати, които убиват бактерии, вируси и гъбички. После се събират боклуците, фекалиите и напиканото в капсули за биологични отпадъци. Мебелите, които не могат да се спасят, се демонтират и изхвърлят. След това се обезмирисява и прави обработка с професионален аерозол. Най-накрая пак се дезинфекцират стени, тавани и подове.
 • Почистване на къщи и гаражи. Събиране на всичката покъщнина в здрави чували и изнасяне до камиона. Демонтаж на старите мебели, които не стават за нищо и изхвърляне на депо. Товарене на покъщнината и мебелите в камиона и каране до депото. Почистване на боклуците и всичко ненужно.
 • Събиране на животински трупове. Първо се прави дезинфекция с препарати, които убиват бактерии и вируси. Капсулират се опасните био отпадъци и разложените животински трупове. Почистват се кръв, червеи, мухи, фекалии и останки. Изхвърлят се боклуците, демонтират се засегнатите мебели. Измива се добре с много силни препарати и накрая се обезмирисява с аерозол.

Още специални услуги за почистване

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Първо се събират всички бракувани стоки, боклуци и стари мебели. Изнасят се първо най-малките боклуци, после стоките и накрая мебелите. Всичко се товарим в подходящи камиони за смет. Най-накрая всичко се извозва по предназначение – за рециклиране, унищожение или депониране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се със здрави ръкавици и дрехи за събиране на разнородни битови отпадъци. Събират се всички боклуци по чували и се изнасят до контейнер или камион. Всички боклуци се карат до депо за унищожение или рециклиране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Ако апартаментът е мръсен, прави се дезинфекция преди, по време и след работа. Сортират се отпадъците по чували, които се изхвърлят. Изнасят се, товарят се в камиона и се извозват до депо. Накрая се прави фино почистване на мебели, стени, тавани и подове.