Продължете към съдържанието

Почистване след смърт – добър подход и деликатно отношение

Тук предлагаме почистване след смърт с добър подход и деликатно отношение. Това е работа, която изисква внимание и старание. Хората от бригада на чистачите знаят какво правят. Работата е тежка, ама някой трябва да я свърши. Работим усърдно без спирка докато жилището остане чисто и подредено. Важно е всичко да е чисто, без следи от неприятни случки. Нашата бригада с много чистачи винаги се справя, защото знае как да подходи.

Почистване след смърт - добър подход и деликатно отношение: Дезинфекция

Какво правим

 1. Дезинфекция на местата. Всичко трябва да е чисто, без бактерии. Хората от бригадата на чистачите използват специални препарати и дезинфектанти.
 2. Изхвърляне на боклуци. Всичко ненужно се събира в здрави чували и се извозва. Извозваме до специализирани депа за отпадъци.
 3. Измиване с препарати. Използваме силни препарати, които махат всякаква мръсотия и петна. Чистачите ни заемат всичко необходимо и работят бързо и ефективно.
 4. Изнасяне на мебели и други предмети. Всичко, което пречи, се изнася от помещението. Чистачите са внимателни и действат професионално.
 5. Проветряване и освежаване. След почистването се проветрява и освежава въздуха. Така помещението става приятно за престой.

Почистване след смърт – добър подход и деликатно отношение

Хората от бригада на чистачите са бързи и ефективни. Всеки детайл се гледа внимателно. От почистване на подове до измиване на прозорци, всичко се прави с точност. Добрите чистачи имат опит и знаят как да подходят във всяка ситуация. Важно е да изградим доверие и да покажем, че сме сигурни в това, което правим.

Извозваме всичко ненужно и се грижим да няма следи от неприятното. Лесни стъпки за почистване и изхвърляне на боклуци. Разчитайте на чистачите за всичко свързано с почистването след смърт. Нашата бригада с много чистачи винаги е готова да помогне и да направи всичко възможно, за да е чисто и подредено.

Почистване след смърт - добър подход и деликатно отношение: Събиране на биологични отпадъци

Още услуги

 • Събиране на стари мебели. Стари мебели, които само заемат място, ги събираме и извозваме. Хората от бригада на чистачите идват, товарят камиона и всичко ненужно се изнася. Няма повече да се чудите къде да ги сложите или как да се отървете от тях.
 • Извозване на строителни отпадъци. След ремонт, къщата е пълна със строителни отпадъци. Добрите чистачи ще дойдат и ще извозят всичко. От тухли и бетон до стари плочки и гипсокартон, всичко се товари и се кара на депо. Работата се върши бързо и чисто.
 • Изхвърляне на електроуреди. Когато старият хладилник или пералня вече не работят, трябва да се изхвърлят. Нашата бригада с много чистачи ще дойде и ще ги вземе. Извозваме всички видове електроуреди до места за рециклиране. Това е лесно и удобно.
 • Почистване на тавани и мазета. Таваните и мазетата често се превръщат в складове за ненужни вещи. Чистачите ни за почистване на тези места ще изнесат всичко ненужно. Работата е трудна, но нашите хора са свикнали с нея. Всичко се изнася и се извозва.
 • Събиране на градински отпадъци. След градинарски работи, остава много боклук. Клонки, листа, трева – всичко това трябва да се изхвърли. Хората от бригада на чистачите ще съберат градинските отпадъци и ще ги извозят. Градината ще е чиста и подредена.
 • Дезинфекция и почистване след пожар. Един пожар може да остави след себе си много мръсотия и неприятни следи. Добрите чистачи ще дойдат, ще почистят и ще дезинфекцират всичко. Всичко се измива и се освежава, за да може отново да се ползва помещението. Работа е тежка, ама някой трябва да я свърши.
Почистване след смърт - добър подход и деликатно отношение: Почистване и измиване

Често задаван въпроси – Почистване след смърт с добър подход и деликатно отношение

Какво включва почистването след смърт?

Почистването включва дезинфекция на всички повърхности и извозване на боклуците. Изхвърляне на ненужните вещи, почистване на подове и измиване на прозорци. Хората от бригада на чистачите използват специални препарати. Работата е трудна, но се върши професионално. Всичко се прави бързо и ефективно.

Колко време отнема почистването?

Времето зависи от размера на обекта и състоянието му. Малки обекти се почистват за няколко часа. Големи обекти може да отнемат цял ден. Хората от бригада на чистачите са бързи и работят усилено. Всичко се завършва възможно най-бързо.

Как се изхвърлят отпадъците?

Отпадъците се събират в здрави чували и се извозват до депо. Хората от бригада на чистачите товарят всичко в камиона. Няма нужда да се притеснявате за нищо. Всичко ненужно се извозва безопасно и екологично. Извозването се прави професионално.

Какви препарати се използват?

Използват се силни дезинфектанти и почистващи препарати. Те унищожават бактериите и оставят всичко чисто. Препаратите са безвредни за хора и домашни любимци. Хората от бригада на чистачите знаят как да ги използват правилно. Почистването е безопасно и ефективно.

Кой извършва почистването?

Почистването се извършва от опитни чистачи. Те знаят как да се справят с всякакви ситуации. Хората от бригада на чистачите работят професионално и внимателно. Всичко се прави с грижа и внимание към детайлите. Работата е деликатна и се върши с уважение.

Почистване след смърт - добър подход и деликатно отношение: Обезмирисяване

Специални услуги – дезинфекция, събиране на биологични отпадъци, събиране на животински трупове

 • Почистване на много мръсни апартаменти. Първо се пръска с препарати, дето убиват всякакви гадинки. После събираме боклуци, фекалии и напикано в специални торби. Мебелите, които не стават за нищо, ги разглобяваме и изхвърляме. После пак пръскаме и махаме миризмите. Всичко става чисто и безопасно.
 • Почистване на къщи и гаражи. Събираме всички боклуци в здрави чували. Изнасяме ги и ги товарим на камиона. Разглобяваме старите мебели и ги изхвърляме. Товарим камиона и караме боклука до депо. Работата става бързо и всичко се изчиства.
 • Събиране на животински трупове. Първо пръскаме с препарати против микроби. Събираме разложените трупове в здрави чували. Почистваме кръв и мръсотии. Разглобяваме и изхвърляме засегнатите мебели. Накрая мием с силни препарати и махаме миризмите.

Допълнителни услуги – почистване на складове, извозване на битови отпадъци, еднократно почистване на апартаменти

 • Почистване на складове, ликвидиране на магазини, килери и стари офиси. Събираме всички боклуци и стари мебели. Изнасяме боклуците и стоките, после мебелите. Товарим всичко в камиона. Караме всичко до депо за унищожение или рециклиране.
 • Събиране и извозване на битови отпадъци. Подготвяме се с ръкавици и дрехи. Събираме боклуците в чували и ги изнасяме. Товарим ги в камиона. Караме боклуците до депо за унищожение или рециклиране.
 • Еднократно почистване на апартамент. Ако е много мръсно, първо пръскаме с препарати. Сортираме боклуците и ги събираме в чували. Изнасяме и товарим в камиона. Караме до депо. Накрая мием и чистим всичко.