Продължете към съдържанието

Почистване след трупове

Какво включва почистването след трупове? Включва пълно почистване, дезинфекция на цялата зона, изхвърляне на опасни отпадъци и много други неща. Работим безотказно докато жилището не светне.

Какво включва почистването след трупове

Основни стъпки

  1. Дезинфекция. Пръскаме специални препарати, които убиват всички бактерии и вируси. Важното е да се убие всичко опасно. Продуктите ни са висококачествени и са подходящи за всякакъв вид дезинфекции, включително и за след птици, смърт на животни и т.н.
  2. Извозване на боклука. Всички отпадъци се събират и се изхвърлят правилно. Няма да оставим нищо опасно. Извозваме всичко до депо за отпадъци.
  3. Изнасяне на замърсени вещи. Всички замърсени неща се изнасят. Нищо опасно не остава в стаята.
  4. Почистване на повърхности. Всичко се почиства добре. Няма да остане и петно.
  5. Изхвърляне на опасни материали. Ако има опасни неща, те се изхвърлят правилно. Всичко става по правилата.

Какво включва почистването след трупове

Почистването след трупове е нещо, което се прави внимателно. Трябва да се изхвърлят всички опасни и замърсени неща. Хората от бригадата на чистачите знаят как да го направят.

Работата се върши бързо и правилно. Използват се най-добрите препарати и инструменти. Всичко е чисто и безопасно след като приключим. Може да се разчита на нас, че ще направим всичко както трябва.

Разчитайте на чистачите за всяка стъпка. Това не е просто почистване. Това е гаранция за безопасност. Всеки детайл е важен и всичко се прави както трябва.

Често задавани въпроси – Какво включва почистването след трупове

Какво правим първо при почистване след труп?

Първо, дезинфектираме мястото. Пръскаме с препарати, които убиват всички микроби. Това е важно за безопасността. Извозваме всички замърсени вещи. Няма да оставим нищо опасно.

Как се справяме с неприятната миризма?

Използваме специални препарати за миризма. Пръскаме, за да се махне лошата миризма. Проветряваме добре мястото. Чистачите ни за това знаят как да се справят. Няма да остане лоша миризма.

Какво става с боклука и отпадъците?

Всички отпадъци се събират в наши чували. Извозваме ги до депо за отпадъци. Нищо опасно не остава. След това товарим камиона и транспортираме отпадъците. Всичко се изхвърля правилно.